Džastin Biber puca od ponosa nakon što je postao tata: Za sina izabrali neobično ime, a evo kako je saopštio lepu vest

Porodila se Hejli Boldvin Biber, a pevač ne može da sakrije svoju sreću

Celebrities
Džastin Biber puca od ponosa nakon što je postao tata: Za sina izabrali neobično ime, a evo kako je saopštio lepu vest
Foto: Profimedia

Džastin Biber i Hejli Boldvin su postali roditelji malenog Džeka Bluz Bibera.

Naime ponosni otac objavio je fotografiju stopala svog malenog naslednika na društvenoj mreži Instagram i otkrio njegovo ime. Komentari i čestitke ne prestaju da se nižu od tada.

Inače, mladi roditelji su sa svojim pratiocima radosne vesti o trudnoći podelili na veoma neobičan način, podelivši slatki video, kao i slike sa profesionalnog fotografisanja koje prikazuje nešto što izgleda kao obnavljanje zaveta između para.

Hejli i Džastin su bili veoma otvoreni u pogledu želje da imaju decu i da ih dobiju mladi (Džastin ima 29, a Hejli 27), a Hejli je pričala o osnivanju porodice još 2021.

- Uvek smo znali da smo usklađeni sa onim što želimo u našoj budućnosti, rekla je za ELLE, razgovarali smo o tome da želimo da se venčamo mladi i da imamo mladu porodicu i da gradimo život. Čak i pre nego što smo znali da želimo da budemo jedno sa drugim.

Džastin Biber
foto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovu lepu vest Hejli je podelila na svom profilu danas, ne krijući uzbuđenje i sreću, s obzirom da su želeli da se ostvare kao roditelji i to mladi.

Kada su Džastina pre nekoliko godina pitali kada planiraju bebu, on je odgovorio: "Kada Hejli bude na to spremna, ona je vlasnik svog tela".

Reakcije fanova su različite jer su mnogi dugo navijali za njegovu ljubavnu priču sa Selenom Gomez, koja je trajala gotovo deset godina. S druge strane, postoje oni koji podržavaju Hejli i tvrde da je ona pravi izbor za njega.

Nakon raskida sa Selenom, Džastin je brzo započeo vezu sa Hejli, zbog čega mnogi ne odobravaju njihovu vezu. Ipak, drugi fanovi tvrde suprotno - da je Hejli izvukla najbolje iz Džastina, da se smirio otkako je s njom, prestao sa lošim navikama, okrenuo se duhovnim vrednostima i ima mnogo kvalitetniji način života.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs