Naša pevačica bila u braku sa biznismenom iz Nemačke: Kad je progovorila zbog čega nema decu i "kamen je zaplakao"

Pevačica Snežana Babić rasplakala je javnost pre nekoliko godina, govoreći o potomstvu.

Celebrities
Naša pevačica bila u braku sa biznismenom iz Nemačke: Kad je progovorila zbog čega nema decu i "kamen je zaplakao"
Foto: Printscreen Instagram/ snezanababicsneki

Snežana Sneki Babić ima 56 godina, a i dalje važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi. Nije tajna da su za lepom Pančevkom uzdisali mnogi muškarci, verujemo da je i danas slična situacija, ali ona sama nikada nije previše govorila o svojim emotivnim izborima.

U braku je bila jednom, od 2002. do 2009. godine, sa Radomirom Stojanovićem, nemačkim biznismenom srpskog porekla. Dok je ta zajednica trajala živela je u Hamburgu, a muziku je stavila u drugi plan.

Snežana Babić Sneki, Sneki
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Iako se nije ostvarila kao majka, Sneki nikada nije krila koliko voli decu, pa im na svojim koncertima redovno ostavi mesta u prvim redovima, a često ih ponudi i slatkišima.

O potomstvu je pre nekoliko godina govorila u emisiji Sceniranje, na Kurir televiziji. Odgovarajući na pitanje voditeljke da li za nečim žali, koje je aludiralo na činjenicu da nema decu, Sneki je odgovorila:

Snežana Babić Sneki, Sneki
foto: Kurir / Damir Dervišagić

− Ni za čim ne žalim. Da je trebalo da se desi, desilo bi se. To bi ujedno bio moj savet svim ljudima, ako sam uopšte akreditovana za to: sve što treba da vam se desi, desiće se. Nema suza, idemo dalje.

− Tako je u ovom krugu, idemo u neku drugu dimenziju, možda će biti drugačije − zaključila je u pomalo filozofskom tonu i dodala da prema svoj deci u okruženju gaji neizmernu ljubav, da ona to osećaju i umeju da uzvrate.

- Deca su anđeli, oni su anđeli. Oni osećaju i to je neizmerna ljubav.

- Život uvek da ono što treba da da..

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs