Kažu da je najbolji frajer koji je ikad kročio na Olimpijske igre: Zbog tela Apolona žene poludele, a osvojila ga Tamara

Poslednje tri godine je svetski prvak u ovoj japanskoj borilačkoj veštini, a ove godine damu kažu da je najbolji frajer

Celebrities
09:51h Autor:
Kažu da je najbolji frajer koji je ikad kročio na Olimpijske igre: Zbog tela Apolona žene poludele, a osvojila ga Tamara
Foto: preentscreen/Instagram

Tato Grigalašvili, gruzijski džudista, postao je globalna senzacija ne samo zbog svojih sportskih veština, već i zbog svog atraktivnog izgleda. Ovaj dvadesetčetvorogodišnjak je jedan od najboljih džudista na svetu, a nedavno je svojim nastupom na Olimpijskim igrama u Parizu privukao pažnju mnogih žena širom planete, koje su zahvaljujući njemu počele intenzivnije da prate ovaj sport.

Uspešna karijera

Grigalašvili je već u svojoj relativno kratkoj karijeri postigao izvanredne rezultate. Osvojio je četiri medalje na svetskim prvenstvima, od kojih su tri zlatne. Njegova dominacija nije se završila na svetskom nivou, na evropskim takmičenjima je takođe briljirao osvojivši tri zlatne medalje.

Njegov uspeh na Olimpijadi u Parizu, gde je osvojio srebrnu medalju, bio je istorijski za Gruziju, budući da je to prva olimpijska medalja koju je ova zemlja ikada osvojila u džudou. Njegov uspeh inspirisao je mnoge mlade sportiste u Gruziji i širom sveta.

Popularnost na društvenim mrežama

Osim što je sportski heroj, Tato Grigalašvili postao je i ikona popularne kulture. Njegov atraktivan izgled izazvao je pravu buru na društvenim mrežama. Mnoge žene su počele masovno da objavljuju video-snimke s njegovih takmičenja, ističući njegov šarm i harizmu. Komentari tipa „Svaki muškarac treba da izgleda upravo kao ovaj gruzijski džudista“ nisu retkost, i čini se da njegova popularnost raste svakim danom.

Privatni život

Iako je u centru pažnje javnosti, o privatnom životu Tato Grigalašvilija se malo zna. Aktivno koristi Instagram, gde deli delove svog života s fanovima. Često objavljuje porodične fotografije, ponosno ističući svoju ulogu supruga i oca. Oženjen je prelepom Tamarom, a par ima dete. Na njegovom profilu stoji opis koji jasno naglašava da je „njegovo srce zauzeto“, što je činjenica koja razočarava mnoge njegove obožavateljke.

Tato Grigalašvili ne samo da osvaja medalje na borilištima, već osvaja i srca širom sveta. Njegova kombinacija sportskog talenta, fizičke privlačnosti i skromnosti učinila ga je jednim od najomiljenijih sportista današnjice.

Bez obzira na to što je zauzet, njegov imidž ostaje inspiracija mnogima, i njegovi uspesi sigurno će nastaviti da nadahnjuju ljude i privlače pažnju na sport koji voli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs