Lepa je bila najtraženija manekenka, zarađivala milione pa završila u bolničkom krevetu: Nećete verovati kako sada živi

Bela Hadid ima 27 godina i kako joj ime kaže (Bela - Lepa), ona je najlepša od svih manekenki, a to je potvrdila i nauka

Celebrities
08:22h Autor:
Lepa je bila najtraženija manekenka, zarađivala milione pa završila u bolničkom krevetu: Nećete verovati kako sada živi
Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Najlepša od svih manekenki Bela Hadid zaradila je milione. Jedno vreme ona je bila najtraženiji model, dok je nauka potvrdila da je i najlepša sa licem koje ima savršen presek.

Bela Hadid
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Da muka bude veća, Bela se nije rodila tako prirodno lepa. Ona je još u tinjdžerskom periodu imala višak kilograma, dok je rođena sa većim nosem. Majka Jolanda i sama manekenka, naterala je svoju ćerku da gladuje kako bi smršala, dok ju je momentalno odvela na operaciju kako bi joj smanjili nos. Tako je nastala Bela, najlepša od svih manekenki.

Bela Hadid
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ali pod jakim uticajem slave lako se slomiti. Bela je pre dve godine završila ozbiljno bolesna. Sa bolničkog kreveta stizale su nam jezive slike mršave i iscrpljene manekenke na ivici života. Pričalo se da boluje od lajmske bolesti.

Bela Hadid
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

I izgleda da je to bila prekretnica za Belu. Ona je odlučila da se povuče iz sveta modelinga ali u onom obimu koji njoj odgovara. Nije više aktivna na pistama, ali je razvila sopstvenu fondaciju, gradi ime tako što pozira za najprestižnije brendove.

Bela Hadid
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

U međuvremenu je sebi kupila mali ranč u Teksasu pa dane provodi okružena prirodnom i cvećem, jaše konje i živi slobodan život.

Bela Hadid
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Možda ima 27 godina, ali je definitivno pametnija od većine. Znala je kada treba da prestane i znala je da odluči šta je najbolje za nju. Bravo!

Pogledajte u našoj galeriji još fotografija Bele Hadid:

1 / 8 Foto: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs