Iza najtužnije pesme Nemanje Nikolića krije se potresna priča: Posvetio je nestaloj devojčici koju je lično poznavao

Priča je tužna, a pevač je lično poznavao devojčicu

Celebrities
Autor:
Iza najtužnije pesme Nemanje Nikolića krije se potresna priča: Posvetio je nestaloj devojčici koju je lično poznavao
Foto: Printscreen Youtube / RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Pevač Nemanja Nikolić optevao je jednu od najtužnijih pesama u svojoj karijeri, a svaki stih posvećen je nesrećno nastradaloj devojčici Ivi, koju je lično poznavao.

Naime, detinjstvo devojčice Ive iz Niša spletom nesrećnih okolnosti naglo je prekinuto, a njeni roditelji imali su želju da ona ima svoju pesmu. Iva je bila razdragana devojčica, imala je dar od Boga da pomaže ljudima, ali ne i sreću da sutra zasnuje svoju porodicu.

Nemanja Nikolić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ivin otac autor je nove pesme Nemanje Nikolića, a ponet bolom zbog tragičnog događaja koji ga je zadesio svaki stih posvetio je upravo njoj – svojoj ćerki.

– Ja sam tu devojčicu poznavao dok je još bila beba. Njeni vršnjaci igrali su se telefonima, ona, pošto je bila kratkovida, nije dobro procenila i pala je sa zgrade. Njen otac je inače moj prijatelj, otac koji nikada nije pisao nijednu pesmu, napisao je stihove o njoj, a želeo je da ih upravo ja otpevam – rekao je Nemanja jednom prilikom, te otkrio kako se osećao kada je prvi put pročitao stihove pesme.

– Strašno, čak je i tekst prepravljan, bilo je to još teže napisano. Njeni roditelji su želeli da ona ima svoju pesmu, ja sam im ispunio tu želju. Oni su sada presrećni – priznao je pevač.

Nemanja Nikolić je preživeo težak životni period

Nemanja Nikolić je pre nekoliko godina doživeo srčani udar na početku svojih tridesetih godina, a kako je sve izgledalo opisaju je u jednoj emisiji. Ističe da mu je taj trenutak, i bol koju je osetio, ostao duboko urezan u sećanju.

Nemanja Nikolić
foto: preentscreen/Youtube

- Kao mlad sam počeo da se bavim muzikom i da vodim boemski život. Kada su drugi spavali, ja sam radio, nisam jeo na vreme. Bilo je i alkohola, i cigareta. Jednostavno, došlo je od prezasićenja organizma. Pre toga nisam osetio nikakve zdravstvene probleme- rekao je Nemanja.

Naglašava da mladi uglavnom ne obraćaju pažnju kada ih nešto zaboli i obično pomisle da to nije ništa. Ali, podvlači da danas bolest više ne bira, na meti su i stari i mladi.

- Samo zahvaljujući sreći sam dobro prošao. Iako sam sada dobro, nikada neću zaboraviti taj dan. Doživeo sa infarkt u kolima za volanom. Sa mnom su bila deca i supruga. Bio je janura, krenuli smo u igraonicu na dečiji rođendan. Na 200 metara od igraonice osetio sam neopisiv bol u leđima, kao da mi je neko zario nož u leđa. Taj bol je trajalo oko 15-ak sekundi - objašnjava pevač.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs