Venčali se u tajnosti, s 2 dece živeli u skučenom stanu pa stekli bogatstvo: Brak Nikole Đurička traje duže od 20 godina

Ljubavna priča Nikole Đurička i Ljilje duga je preko 20 godina, a jedan su od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Celebrities
Venčali se u tajnosti, s 2 dece živeli u skučenom stanu pa stekli bogatstvo: Brak Nikole Đurička traje duže od 20 godina
Foto: Printscreen Instagram/ nikoladjuricko

Ljubavna priča Nikole Đurička i njegove, kako je on zove, Ljilje počela je davno. Upoznali su se na snimanju filma "Pljačka trećeg rajha", a venčali 2002. godine i od tada njihova ljubavna priča ne prestaje.

Svoju ljubav gradili su daleko od očiju javnosti i skandala, a sa ćerkom i sinom, porodično gnezdo su svili u Americi.

Ljiljanu javni život ne zanima, pa iako je velika podrška glumcu u svim životim odlukama, ona se gotovo nikad ne pojavljuje ispred kamera. I na društvenim mrežama malo je njenih fotografija.

Glumac poštuje njenu odluku da se ne eksponira previše, pa privatni život strogo čuva od očiju javnosti i daje samo mali uvid. Priznaje da njegova supruga vodi glavnu reč u kući. Ona je ta koja brine o svemu.

"Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva", rekao je Đuričko jednom prilikom za "Gloriju".

Kada je razmišljao o promeni mesta boravka i da se oproba u Americi, najveća podrška mu je kao i uvek bila supruga Ljiljana, za koju je više puta isticao da mu je uvek bila "vetar u leđa".

"Mnogo puta sam rekao, bez moje Ljilje ništa se ne bi desilo. Ja sam stidljiv i veoma lenj, ali imam puno ideja. Ona je negde pročitala, ili izmislila, da je svaka neostvarena ideja zapravo halucinacija i džaba vam najbolja ideja ako je ne ostvarite ili bar pokušate da je ostvarite. Igre, knjiga i stend-ap koji sam osmislio dugo su bile stvari koje su stajale na policama, projekti koji su čekali da se nekad nešto dogodi. Bez njene inicijative sigurno bi još bili na policama", ispričao je jednom prilikom Nikola Đuričko.

Dom porodice Đuričko u Los Anđelesu, kako su pisali mediji, prvo je bio mali stan, a sad je to raskošna kuća na dva sprata sa modernim skupocenim nameštajem. Pre par dana je ovaj šarmanti glumac proslavio i 49. rođendan, a tom priliko je otkrio i kako izgleda delić njihove oaze mira.

"Moja cela porodica se preselila, to je velika i uzbudljiva avantura za sve nas. Nisam ja otišao iz Srbije, to zvuči fatalno, a stvari zaista nisu takve. Ja ću uvek raditi i stvarati i u Srbiji, ali Amerika je ogromno tržište i planiram baš u Los Anđelesu da se usavršavam. Ovo je grad koji godišnje ima 300 sunčanih dana i najveće TV i filmske studije, a ja sam glumac" rekao je pre nekoliko godina Nikola za "Gloriju", malo posle odlaska u SAD.

Nikola Đuričko
foto: Printscreen - nikoladjuricko

Đuričko je stekao je široku popularnost i priznanje svojim impresivnim radom u filmskoj, televizijskoj i pozorišnoj industriji. Izuzetnim glumačkim sposobnostima osvojio srca publike širom sveta, te uspešno gradi karijeru i na stranim tržištima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs