Gala svečanost

Održan drugi ELLE Style Awards: Dodeljene nagrade i priznanja istaknutim ličnostima

Ova glamurozna manifestacija je okupila VIP zvanice iz sveta mode i kulture iz naše zemlje i inostranstva među kojima su bili Zoran Simjanović, Angelina Atlagić, Ašhen Ataljanc, Milka Forcan, Verica Rakočević, a najistaknutijim pojedincima dodeljeno je priznanje ELLE Style Award 2014
Celebrities
10:38h
Održan drugi ELLE Style Awards: Dodeljene nagrade i priznanja istaknutim ličnostima
Foto: PR

U Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency Beograd 31. oktobra je održan drugi po redu ELLE Style Awards 2014 by Generali, najveći i najprestižniji događaj u modnom kalendaru.

Ova glamurozna manifestacija je okupila VIP zvanice iz sveta mode i kulture iz naše zemlje i inostranstva među kojima su bili Zoran Simjanović, Angelina Atlagić, Ašhen Ataljanc, Milka Forcan, Verica Rakočević, a najistaknutijim pojedincima dodeljeno je priznanje ELLE Style Award 2014.

Specijalna gošća događaja bila je Crystal Renn, poznati svetski top model koja ima iza sebe saradnju sa najeminentnijim modnim kućama u inostranstvu.

ELLE STYLE AWARD nagradu za ikonu stila ove godine primila je novinarka Duška Jovanić.

Dragani Ognjenović

je uručena ELLE STYLE AWARD za najboljeg dizajnera.

ELLE STYLE AWARD nagrada za najboljeg modela pripala je Đurđi Stojiljković, a nagrada za poseban doprinos filmu i pozorištu glumici Mirjani Karanović.

Tijana Milutinović

je laureat za priznanje mladi talenat.

Zoran Kesić je dobitnik ELLE STYLE AWARD u oblasti televizije.

Muzičarka godine, po izboru magazina ELLE, je Bojana Vunturišević.

ELLE STYLE AWARD priznanje za umetnost pripalo Vuku Vidoru.

Specijalno ELLE STYLE AWARD priznanje ove godine pripalo je Dušanu Reljinu, jednom od najuticajnijih modnih fotografa na svetu, koji je ovog meseca ekskluzivno za premium izdanje magazina ELLE fotografisao umetnicu Marinu Abramović i najrespektabilnije umetnike u Srbiji danas.

Svečana ceremonija dodele nagrada laureatima je propraćena programom koji su vodili glumac Vladimir Aleksić i model Danijela Dimitrovska Amidžić. ELLE STYLE AWARDS 2014 je organizovan pod pokroviteljstvom kompanija: Generali, H&M, L’oreal Paris i Pandora.

http://www.youtube.com/watch?v=ekZQtjUCamI
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Elle Style