"Tvoj brak sa njim je uklet": Kad je glumica čula ove reči samo se nasmejala, ali sada ju je istina udarila u glavu

Ceo svet samo čeka momenat kada će Ben Aflek i Dženifer Lopze da proglase da se razvode, a na propast joj je ukazala i sama Džejn Fonda

Celebrities
"Tvoj brak sa njim je uklet": Kad je glumica čula ove reči samo se nasmejala, ali sada ju je istina udarila u glavu
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Džejn Fonda upozorila je Dženifer Lopez da nikako ne snima film o njenoj i Benovoj ljubavi jer to može samo da urekne njihov brak. Ali Dženifer nije htela da je sluša.

"Pre svega, ne znam zašto, ali osećam da navijam za tebe i Bena, stvarno želim da to funkcioniše. Ali, previše pokušavaš da dokažeš da si srećna umesto da samo živiš tu svoju ljubav. Svaka druga fotografija je vas dvoje kako se grlite," rekla joj je Fonda koja je na kraju i pristala da glumi u njenom filmu "Najveća ljubavna priča koja nije nikad ispričana".

90-minutni film objavljen je u februaru kao deo tri dela koja su skoncentrisana na njihov raskid a zatim i ponovno ujedinjenje i brak.

Dženifer Lopez
foto: MZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džej Lo je bila toliko posvećena ovom projektu da je uložila 20 miliona dolara svog novca da bi ovaj film video svetlost dana.

Fonda je naime rekla Džej Lo da ne bi trebalo da se previše razmeće sa ovom ljubavlju, jer će na neki način da je urekne.

Džej Lo i Ben Aflek su se u Las Vegasu venčali 2022. godine, a onda su organizovali gala venčanje na kojem je Dženifer nosila čak tri različite venčanice.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ali glasine o razvodu počele su dok je par bio na medenom mesecu jer je Ben bio mrzovoljan gde god da su krenuli.

Godinu dana kasnije Ben se iselio iz njihove kuće, iznajmio vilu blizu kuće svoje bivše žene koja je tamo živela sa njihovom decom.

U međuvremenu se Džej Lo povukla sa svoje turneje rekavši fanovima da želi da se posveti porodici.

Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ali umesto da na Dan očeva bude sa njim, Dženifer je otišla u Italiju na odmor sa prijateljima dok je Ben ostao kod kuće da se druži sa svojom decom.

Iako se pojavio u dokumentarcu Dženifer Lopez, jasno je svima da je Benu Afleku strašno neprijatno to što njegova žena njihovu intimu javno prikazuje.

Tokom nedavnog intervjua Ben Aflek je Dženiferinu potrebu za publicitetom uporedio sa svojom ovisnošću o alkoholu.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Džen se kao dete osećala emocionalno zanemareno. Učimo svaki dan da ne mora sve da se deli na mrežama. Teško je gledati nekoga čiji je profesionalni život izuzetno uspešan i ko na Instagramu izgleda kao da živi najsrećnijim životom na svetu, a kao da nema dovoljno alkohola na ovom svetu da bi se ona zadovoljila.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U njenom slučaju mislim da nema dovoljno sledbenika ili filmova ili ploča ili bilo čega od toga, jer ona stalno oseća tu čežnju i bol. To je posao koji treba da uradi sama," rekao je Ben.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs