Glumica uzvraća udarac: Bivši joj duguje pare koje je besomučno trošio na ljubavnicu dok je ona bila u bolničkom krevetu

Šanen Doerti koju smo voleli da gledamo u kultnim serijama tužila je bivšeg muža zbog alimentacije

Celebrities
Glumica uzvraća udarac: Bivši joj duguje pare koje je besomučno trošio na ljubavnicu dok je ona bila u bolničkom krevetu
Foto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Šanen Doerti, koja se još od 2015. godine bori sa opakom bolešću, odnosno sa rakom dojke, najpoznatija je po ulogama u serijama "Čari" i "Beverli Hils", iskritikovala je bivšeg supruga Kurta Isvarienka u novom zahtevu za izdržavanje supružnika.

Naime, 53-godišnja glumica podnela je dokumentaciju u Los Anđelesu u petak, 14. juna, piše "US Magazine", a prema spomenutim dokumentima traži 15.343 dolara mesečne podrške, "retroaktivno do 1. juna 2024. godine", kao i da njen bivši suprug plati 9.100 dolara pravnih troškova.

Šenon Doerti, Kurt Isvarijenko
foto: Instagram / Theshando

- Zbog svojih zdravstvenih problema uglavnom nisam mogla raditi i nisam imala izgleda za buduće zaposlenje. Danas je gotovo sav prihod koji zaradim nastao od poslova koje sam radila još pre braka - napisala je i istakla kako većina spomenutih prihoda dolazi od emitovanja serije Čari, koja je emitovana od 1998. do 2006. godine, no naglašava kako to neće dugo trajati.

- Nedavno sam saznala da se Čari više neće emitirati ni na jednoj većoj platformi za streaming nakon 30. juna 2024. Stoga, moji budući prihodi će se dramatično smanjiti - dodala je glumica koja od 2022. nema angažmana.

Šanen smatra da njen bivši suprug, za kojeg je bila udata od 2011. do 2023., ima dovoljno sredstava da pokrije njene medicinske troškove.

Šenon Doerti
foto: Profimedia

- Dok sam ja bila nesposobna da radim, gomilali su se medicinske troškovi koje osiguranje nije pokrivalo, a Kurt je stalno leteo, trošio hiljade dolara za putovanja, po prodavnicama nakita, kupovao brendove poput Gučija i trošio novac na letove svoje "pomoćnice", dok je istovremeno tvrdio da nema dovoljno sredstava kojima bi me izdržavao - tvrdi ona.

Razvod je usledio kao posledica glumičinog saznala da je njen suprug Kurt imao aferu neposredno pre nego što je ona bila podvrgnuta operaciji uklanjanja tumora koji je metasuazirao na njen mozak, premda je on sve negirao.

Stil / Telegraf.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs