Šeik iz Čačka brani ženi da rađa zbog šok razloga, njihova bračna pravila frapiraju: Niko ne veruje da je spreman na ovo

Da li možete da zamislite Adama Adaktara kao Josipa Broza Tita? Slika će vam reći više od hiljadu reči...

Celebrities
01:03h
Šeik iz Čačka brani ženi da rađa zbog šok razloga, njihova bračna pravila frapiraju: Niko ne veruje da je spreman na ovo
Adam Adaktar i njegove žena, Foto: Instagram / adamadaktar

Porodica Adaktar, na čelu sa Adamom, koji je sam sebe nazvao "Bog obrva", ne prestaje da šokira. Iako je delovalo da posle porodičnog rijalitija ne mogu više da iznenade javnost, opet su sve demantovali. Naime, večeras se bira Miss Srbije za 2024. godinu, a na svečanu ceremeniju ključne figure ove familije pojavile su se u, najblaže rečeno, neobičnom izdanju!

Naime, Adam je oživeo lik Josipa Broza Tita, njegova mama Jovanku Broz, a tetka Sofiju Loren. Prisutni su ostali bez teksta, dok su se društvene mreže usijale!

Adam Adaktar
foto: Kurir

Široj javnosti su postali poznati po luksuznom načinu života, koji prikazuju na društvenim mrežama, kao i po Adamovom ekscentričnom ponašanju.

Njihovo bogatstvo se zasniva na nekoliko različitih biznisa, a sve je počelo otvaranjem prvog "Adaktar centra" u Beogradu 2017. godine koji je za kratko vreme postao zahvaljujući brojim reklamama poznatih dama. Godinu dana kasnije Adam organizuje edukacije po celoj Evropi. Ubrzo ulaze u biznis sa kozmetikom i prodajom kozmetičkih aparata, a Adaktarovi su i suvlasnici jednog poznatog beogradskog restorana.

Iako luksuz i život na visokoj nozi ističu na svakom koraku, zapravo se o životu srpske Kardašijan porodice, kako ih mnogi nazivao, malo zna. A jedna od tajanstvenijih ličnosti je i Adamova supruga Anđela.

Adam Adaktar
foto: Printscreen Instagram / Mondo zabava

Ova prelepa dama je poreklom Ruskinja, a vezu sa najkontroverznijim Adaktarom je započela tokom studija.

- Upoznali smo se na času. Ona je pričala o fakultetima, tu sam je video prvi put. Vajali smo ruku na vajanju, kada je ušla jedna besna devojka, koja je počela da viče na mene i govori da kradem od nje i da vajam njenu ruku. Ispostavilo se da sam ja ruku ostavio na pogrešnom mestu, pa sam se vratio da vajam njenu. osle četiri godine sam otvarao još jedan studio, ona crta najbolje na svetu, ja sam je pozvao da dođe i to je naša priča - kaže Adam.

Potom je usledilo venčanje, a u braku su dobili troje dece, dva sina i ćerku.

"Srpski šeik" kako ga neki zovu, mnogo je uložio u svoj izgled. Koliko je Adaktaru estetika važna govori i činjenica da je rekao da njegova žena više neće rađati decu, budući da je sada veoama zgodna.

"Imaćemo još dece, samo ih neće Anđela rađati. Ona je sa rađanjem dece završila, to je kraj. Mnogo je sad zgodna da bi to telo neko upropastio. Kada budemo imali uslova za surogat majku to ćemo i da uradimo, u nekoj drugoj zemlji - izjavio je kralj obrva u jednoj emisiji.

Otkako je Andžela javno počela da se predstavlja kao Adamova devojka, ona je prekinula kontakt sa svim ljudima iz svog okruženja, čak i sa kumom s kojom je bila izuzetno prisna - ispričao je izvor.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / Alis Adaktar

- Distancirala se od svih bliskih prijatelja, podvrgla se nizu estetskih zahvata, predstavlja se kao Andžela i počela je da živi po Adamovim pravilima. Njeni najbliži su saznali da je trudna tek kada je bila u petom mesecu, skroz se povukla u sebe kako bi od okoline sakrila da je u stvari njen i Adamov odnos jasno definisan ugovorom - rekao je izvor, pa otkrio detalje navodnog sporazuma supružnika Adaktar.

- Oni nisu potpisali klasičan predbračni ugovor, kakav moderni parovi potpisuju. Andžela i Adam imaju tačno propisana pravila ponašanja. Pristala je na to da ona i suprug spavaju u odvojenim sobama, da on ima pravo na svoj privatni život, a ona na svoj. Adam se obavezao da će, ukoliko mu Anđela rodi dvoje dece, da je izdržava do kraja života. Zauzvrat, ona ne sme da ga javno bruka, da se eksponira sa drugim muškarcima, niti da ikome priča o njihovoj intimi - šokirao je tvrdnjama sagovornik dobro upućen u život skandaloznih supružnika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs