Glumac šokirao izgledom: Fanovi se pitaju šta mu se desilo sa licem, jedni kažu da je ostario a drugi sumnjaju na ovo

Omiljeni glumac mnogih dama, poznat je po svom šarmu i razigranoj lepoti, ali izgleda da ni on nije odoleo trend plastične hirurgije, šteta

Celebrities
Glumac šokirao izgledom: Fanovi se pitaju šta mu se desilo sa licem, jedni kažu da je ostario a drugi sumnjaju na ovo

Nedavno pojavljivanje poznatog holivudskog macana, glumca Rajana Goslinga izazvalo je veliku buku među fanovima, koji nisu mogli a da ne primete značajnu promenu u njegovom tipično prepoznatljivom izgledu.

Naime pojavile su se spekulacije da je vidljiva promena njegovog izgleda posledica potencijalne prekomerne upotrebe filera.

Popularni "Ken" je prisustvovao premijeri svog novog filma, "Pali momak" i dok je zauzimao centralno mesto pred kamerama i masom kako bi podelio svoja razmišljanja o filmu, onlajn posmatrači su brzo preusmerili fokus na nešto potpuno drugo, Onlajn platforme su bile preplavljene primedbama koje se tiču Goslingovog izgleda.

Rajan Gosling
foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Jedna osoba se pitala: „Šta se dešava sa licem Rajana Goslinga?“ Dok je drugi primetio: "Ostario je."

Pored toga, pojavile su se brojne spekulacije u vezi sa uzrokom njegovog izmenjenog izgleda, uz neke nagoveštaje kozmetičkih procedura. Jedan komentator je primetio: „Preopterećenost filerom u obrazima“, dok se drugi požalio: „Fileri su ga upropastili“.

Još jedna osoba na mreži takođe je podelila svoje mišljenje, sugerišući da je glumac možda prošao kozmetičke procedure. Oni su primetili: „Pogledajte šta je plastični hirurg uradio na licu Rajana Goslinga. Muškarci... ne radite ovo.''

Rajan Gosling
foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Uz to, fanovi su se pobrinuli da istaknu glumčev neverovatan talenat i harizmu. Jedan obožavatelj je primetio: „Volim ga. Sviđa mi se što sebe ne shvata previše ozbiljno i zabavlja se!", a drugi je napisao: "Rajan je dodat na listu sjajnih momaka!"

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs