I nakon tužbe za uznemiravanje, on nastavlja po starom: A Bjanka je verovali ili ne otišla korak dalje

Kanje Vest i njegova supruga Bjanka ovih dana borave u Tokiju

Celebrities
I nakon tužbe za uznemiravanje, on nastavlja po starom: A Bjanka je verovali ili ne otišla korak dalje
Foto: INSTAGRAM / Planet / Profimedia

Iako je manekenka poznata po svojim provokativnim izdanjima po dolasku u Japan iznenadila je javnost pojavivšivi se u vrlo konzervativnim izdanjima, odnosno u drapiranim haljinama koje ne otkrivaju ni milimetar kože.

Međutim ubrzo se vratila starim modnim navikama. Australijanka je ponovo viđena u golišavim kombinacijama i to dok je uživala u šopingu u tržnim centrima. Ovom prilikom Japanci se nisu libili da zabeleže prizor oskudno obučene Bjanke Sensori u njihovom glavnom gradu.

Lepa 29-godišnjakinja ponovo se odvažila na jedan od svojih ekscentričnih autfita, uskočivši u krem bodi od rebraste tkanine. Bodi sam po sebi možda ne bi bio diskutabilan, da ga je nosila uz suknju ili pantalone, ali problem je što Bjanka nije imala ništa osim njega na sebi!

Uživala je u kupovini nove odeće u pomenutom trikou koji je ogolio njene noge, ali i čitavu zadnjicu, s obzirom da ga krasi tanga, a sve je upotpunila modernom pufnastom tašnom i gumenim papučama.

Samo dan nakon toga, Kanje Vest i Bjanka ponovo su "uhvaćeni" u šoping centru, a i ovog puta je ona imala prilično skandalozan modni izbor. Paradirala je u kratkom kombinezonu od bele, potpuno providne sintetike, ispod kog su se nazirale bele gaćice, dok grudnjak nije nosila.. Manekenka je bez problema čak i ručala sa svojim mužem u ovom izdanju!

I dok su u Americi, pa čak i Evropi, navikli na Bjankin izazovan, vulgaran stil, mnogi su šokirani činjenicom da je u Japanu, koji važi za prilično konzervtaivnu zemlju kada je o modi reči, mogla bez problema da šeta u ovim stajlinzima bez ikakvih problema.

"Nastavljaju sa najekstremnijim oblikom narcizma i ne pokazuju nimalo poštovanja i obzira prema drugima", "Bez obzira u kojoj su zemlji, njena nagost je potpuno neprikladna za javne izlaske", "U zemlji koja je poznata po svojoj skromnosti i nenametljivosti, ovo je čist bezobrazluk i očigledna provokacija", "Niko ne želi da gleda gole ljude oko sebe kad izađe iz kuće kako bi proveo jedan normalan dan", samo su neki od komentara.

Loren Pišiota
foto: INSTAGRAM / Planet / Profimedia

Podsetimo, početkom meseca Kanjeova bivša pomoćina Loren Pišota podnela je tužbu za seksualno uznemiravanje protiv repera, kao i za nezakonit otkaz i kršenje ugovora o radu. Vest je demantovaio njene tvrdnje, rekavši da su "neosnovane" i optužio je za iznudu. On je dodao i da je devojka otpuštena zbog "lascivnog i neprimerenog ponašanja", te da je zahtevala platu od 4 miliona dolara!

Inače, Loren je u tužbi navela i da su se Kanje i Bjanka hvalili orgijama sa još pet osoba u jednom od mnogo seksualno eksplicitnih telefonskih poziva koje su vodili sa njom, terajući je da im se pridruži. Ona je tvrdila i da je Kanje jednom prilikom zamolio Bjanku i još nekoliko žena da imaju oralni seks sa njim i još nekoliko muškaraca u jednoj kancelariji.

Stil / Blic žena

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs