Za čuvenog dasu tvrde da tera žene da spavaju sa njim pre i posle koncerta: Niko nije verovao, a ona šokirala istinom

Grupa "Ramštajn", na čelu sa pevačem Til Lindemanom, održala je spektakularan koncert u Beogradu!

Celebrities
00:45h
Za čuvenog dasu tvrde da tera žene da spavaju sa njim pre i posle koncerta: Niko nije verovao, a ona šokirala istinom
Foto: AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia in lump sum up to 1/8 1400 x 934px IMMEDIATELY Preostale narudžbe za dostizanje ograničenja: 1075

Til Lindeman je nemački muzičar, pesnik i glumac, najpoznatiji kao glavni vokal i tekstopisac metal benda "Ramštajn". I dalje slovi za jednog od najuticajnijih i najprepoznatljivijih likova na savremenoj muzičkoj sceni, a njegova umetnička strast i dalje privlači i inspiriše publiku širom sveta.

Rođen je 4. januara 1963. godine u Lajpcigu, Lindemann je odrastao u Istočnoj Nemačkoj. Til Lindeman je odrastao sa roditeljima i sestrom šest godina mlađom od njega u malom mestu Wendisch-Rambow. Otac Verner bio je pisac i pesnik, dok je majka Brižit radila kao novinar i voditelj na radiju. Sa ocem je bio u lošim odnosima, čestim neslaganjima, dok je uz majku najviše provodio vremena u detinjstvu. Nakon razvoda, Til nikako nije pričao sa ocem.

Njegova strast prema umetnosti bila je očigledna od ranih dana, ali njegova početna interesovanja nisu bila vezana za muziku.

Til Lidenrman
foto: AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia in lump sum up to 1/8 1400 x 934px IMMEDIATELY Preostale narudžbe za dostizanje ograničenja: 1075

Pre nego što se posvetio muzičkoj karijeri, Lindemann je bio talentovan plivač i čak je bio član nacionalne plivačke reprezentacije. Međutim, zbog povrede, morao je da odustane od sporta i okrene se drugim interesovanjima. Njegova ljubav prema muzici i poeziji postala mu je glavna preokupacija.

Linderman je 1994. godine, zajedno sa nekoliko drugih muzičara, osnovao bend "Ramštajn". Njihov jedinstveni zvuk, koji kombinuje teške gitarske rifove sa elektronikom i teatralnim vokalima, brzo ih je izdvojio na muzičkoj sceni. Tilov dubok, hrapav glas i provokativni tekstovi postali su zaštitni znak benda. "Ramštajn" je postao globalno poznat zahvaljujući hitovima kao što su "Du Hast", "Engel" i "Ich Will".

Pored svoje muzičke karijere, Till Lindemann je uspešan pesnik. Objavio je nekoliko zbirki poezije koje su odlično prihvaćene od strane kritike. Njegovi stihovi često u sebi imaju mračne teme i duboka emocionalna stanja, što je karakteristično i za njegove pesme.

Lindemann je takođe okušao sreću u glumi, pojavljujući se u nekoliko filmova i pozorišnih produkcija. Njegov nastup je uvek intenzivan i autentičan, bez obzira na medijum u kojem radi.

Kroz svoju karijeru, Lindemann je često izazivao kontroverze svojim provokativnim performansima i tekstovima, ali je isto tako stekao ogromno poštovanje kao umetnik koji se ne boji da izrazi svoje stavove i osećanja na nekonvencionalan način.

Strašne optužbe

Frontmen grupe "Ramštajn" našao se pred optužbama prošle godine od strane nekoliko osoba da je primoravao mlade devojke da sa njim imaju intimne odnose pre i posle koncerta.

Kako se navodi, optužbe na račun pevača prvi put su iznete 25. maja 2023, kada je devojka (25) iz Severne Irske rekla da je, uoči odlaska na koncert u Vilnjusu, stupila u kontakt sa ženom za koju se pričalo da fanovima može da pomogne da dobiju pristup ekskluzivnim zabavama, pre i posle koncerta.

Alena Makejeva - ime je žene koja je poslala poruku toj devojci sa pozivom da se pridruži zabavi u Vilnjusu. Međutim, u pauzi tokom koncerta, ona je odvedena u malu svlačionicu ispod bine, gde joj se pridružio roker.

Kako je ona ispričala, jasno mu je stavila do znanja da ne želi da ima intimne odnose sa njim, a on se naljutio. U nemačkim medijima se od tada pojavilo nekoliko sličnih priča.

Sa druge strane, iz benda su odbacili sve optužbe na njihov račun, napisavši na Tviteru da se takve stvari nisu dešavale u njihovoj blizini.

Til je razveden i ima dvoje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs