NAŠ ČUVENI PEVAČ ODRASTAO JE U ORONULOJ SOBI SA JOŠ 6-ORO DECE: "Gledao sam majku u suzama i izdržao sve samo zbog OVOG"

Težak život Ace Pejovića obeležilo je odrastanje u domu u kojem su uslovi bili veoma loši.

Celebrities
NAŠ ČUVENI PEVAČ ODRASTAO JE U ORONULOJ SOBI SA JOŠ 6-ORO DECE: "Gledao sam majku u suzama i izdržao sve samo zbog OVOG"
Foto: Antonio Ahel/ATAIm

Aco Pejović slovi za jednog od najboljih domaćih pevača, sa specifičnim vokalom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. S godinama, njegov uspeh bio je sve veći, a nizao je brojne hitove. Međutim, malo ko zna da je pevač imao teško detinjstvo.

Budući da je odrastao u nemaštini, put do uspeha bio je veoma težak i trnovit.

Pevač je svojevremeno ispričao svoju životnu priču, te je istakao koliko mu je bilo teško na početku karijere.

Aco Pejović
foto: Shutterstock

Roditelji su talenat za pevanje prepoznali još u ranoj mladosti, te su odlučili da ga upišu u muzičku školu. Međutim, kako nisu imali novca da sinu obezbede luksuzan život tokom školovanja, Aco je živeo u domu za učenike, s obzirom na to da škola nije postojala u njegovom gradu.

„Imao sam 14 godina i to je za mene negde bio mučan period. Bio sam u đačkom domu koji je bio oronuo, hladan, sa sobama gde je bilo po 6,7 ljudi i zajednička kupatila. Ali Bože moj, sve zbog muzike“, ispričao je on.

Aco Pejović
foto: Shutterstock

„Nisam plakao ali su mi noći bile teške. U gradu si gde nikoga ne znaš, ali apsolutno nikoga. Stresno je bilo jer sam bio klinac. Treba da se snađeš, da izguraš tu priču zbog koje si došao“, rekao je Pejović za Grand, prenosi portal Telegraf.

Kako ističe, sreću i radost budili su vikendi koje je provodio uz roditelje, ali koji nisu bili tako česti.

Aco Pejović, Biljana Pejović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

„Možda sam jednom mesečno uspevao da odem kući. Radovao sam se maminoj kuhinji, nisam mogao da nosim hranu u dom jer nije bilo mesta gde da je držim. Baš je bilo kao u vojsci. Sećam se da je majka nakon što me je posetila tamo jednom prilikom, otišla kući u suzama. Onda se posle deset dana otac pojavio i rekao: ‘Moram da ti proČmenim dom. Majci se ne sviđa u kakvim uslovima živiš’, ispričao je Aco Pejović u emisiji “Iz profila“.

(Stil/ Telegraf)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs