KAKO JE SANDRA POČELA DA SE ZABAVLJA SA ROBERTOM KAVALIJEM? Pričalo se da mu je menjala pelene, imaju dete od 1 godinu

Napustio nas je italijanski slavni dizajner Roberto Kavali u 83. godini života

Celebrities
15:21h Autor:
KAKO JE SANDRA POČELA DA SE ZABAVLJA SA ROBERTOM KAVALIJEM? Pričalo se da mu je menjala pelene, imaju dete od 1 godinu
Foto: Profimedia

Modni dizajner Roberto Kavali preminuo je danas u 83. godini života. U svetu mode je poznat po svom netrivijalnom, svetlom stilu.

List „Korijere dela sera“ objavio je da je Kavali bio dugo bolestan.

Ko je bio Roberto Kavali?

Roberto je rođen 1940. godine u Firenci. Otac mu je bio nadzornik u rudniku i veoma rano je ostao bez njega (Nemci su ga ubili tokom Drugog svetkog rata). Njegova majka Marčela je bila krojačica, a njen otac je bio čuveni slikar impresionista Đuzepe Rosi (Giuseppe Rossi) čija dela su i dan-danas izložena u firentinskom muzeju (Ufizzi).

Na njegov život i život njegove sestre veoma je uticala majka, jer ih je ona takoreći sama podigla, a to je ostavilo dubok trag u njihovom karakteru. Godine 1957. upisuje Akademiju umetnosti dvoumeći se da li da sledi dedine stope i postane slikar ili da postane arhitekta što ga je privlačilo.

Život mu je obeležila ljubav sa 45 godina mlađom Sandrom

Čuveni dizajner Roberto Kavali nije štedeo kada su hirovi i želje njegove ljubavnice Sandre Nilson u pitanju. Iako je među njima velika razlika u godinama, Roberto i Sandra stalno ističu da su veliki oslonac jedno drugom i da uživaju u ljubavi.

Roberto Kavali

Osim toga, kada je ovaj par "uhvaćen" na plaži, mnogi su napravili haos zbog fotografija Roberta i Sandre u kupaćim kostimima.

1 / 4 Foto: Giannis Moutousiadis, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Dizajner je proše godine dobio sina kojem je dao ime Đorđo po svom ocu.

"Beba, koja je rođena pre nedelju dana upravo ovde u Firenci, divna je i bilo je stvarno emotivno videti ga odmah nakon što se rodio. Ime mu je Đorđo, kao i njegovom dedi, mom ocu kojeg su nacisti streljali u masakru u Kavrigliji kad sam imao četiri godine", izjavio je Roberto za magazin Novella 2000.

Roberto Kavali
foto: Profimedia

Ova vest je bukvalno šokirala svet s obzirom da je Roberto od Sandre stariji 45 godina.

Roberto se sa Sandrom zabavljao od 2008. godine, tj. od njene 23. godine, dok je manekenka poslednjih godina brinula o dizajneru dan/noć s obzirom da je imao ozbiljnih zdravstvenih problema.

Zlobnici su šuškali kako mu je Sandra "menjala pelene" i da je on sa njom samo da bi ga ona negovala, ali su svi ostali šokirani saznanjem da par ima i dete.

Roberto Kavali
foto: Profimedia

Pričalo se kako joj je dizajner iz zahvalnosti kupio privatno ostrvo na kojem se nalazi luksuzna vila sa četiri spavaće sobe, kolibom za lov, bazenom, terenom za golf i td.

Sandra je bila manekenka kada je upoznala Kavalija i od tog momenta ga očarala. Dizajner joj godinama kupovao skupocene poklone i vodio je svuda sa sobom, dok je javnost oduvek sumnjičava u vezi njihove ljubavi s obzirom da je starosna razlika između njih ogromna.

Roberto Kavali
foto: Profimedia

Ko je Sandra Nilson?

Sandra je rođena u Švedskoj, u svet mode ušla je sa samo 14 godina, a poslednjih 15 godina živi sa Robertom Kavalijem.

2006. godine Sandra je bila proglašena za najlepšu ženu u Švedskoj, dok se godinu dana kasnije pojavila na naslovnoj strani čuvenog Plejboja.

Kada je imala 14 godina, skauti iz jedne francuske modne agencije primetili su njenu specifičnu lepotu – krupne plave oči i smeđu kosu koja je retkost u nordijskim zemljama.

S godinama je osvajala nagrade, između ostalog za Mis EU, Mis bikini sveta, Mis Havaja i na kraju za najlepšu ženu u Švedskoj, a bila je i Plejboj model.

Kad je upoznala Kavalija uživala je u luksuzu, to dokazuje činjenica da je modni dizajner, koji je nedavno proslavio 83. rođendan, odlučio da svojoj devojci kupi ostrvo u Švedskoj, sa luksuznom vilom. Naime, Roberto je Sandri kupio vikinško uporište iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 3 miliona evra.

Tako je Sandra Nilson postala nova vlasnica ostrva u svojoj rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma.

Na ostrvu se nalazi i velelepna vila sa četiri spavaće sobe, odeljkom za lov, bazenom, terenom za golf, ali i ostacima vikinškog utvrđenja, piše Daily Mail.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs