SAŠU JE KOLEGINICA OPTUŽILA DA JU JE UHVATIO TAMO GDE SE NE SME: Njegova žena odmah rekla "RAZVOD"

Čuveni komedijaš koga u Srbiji vole i pamte po ulozi Borata, Saša Baron Koen i njegova supruga, takođe glumica Isla Fišer obelodanili su da se razvode nakon 14 godina braka i troje dece

Celebrities
21:48h
SAŠU JE KOLEGINICA OPTUŽILA DA JU JE UHVATIO TAMO GDE SE NE SME: Njegova žena odmah rekla "RAZVOD"
Foto: @246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanski glumac (52) i australijska glumica (48) objavili su da su se razdvojili još prošle godine, ali bez mnogo pompe,a sa fanovima su podelili bizaran snimak u teniskoj odeći. Njihova izjava je glasila: „Posle dugog teniskog meča koji traje više od 20 godina, konačno odlažemo rekete. 2023. zajedno smo podneli zahtev za okončanje našeg braka. Uvek smo davali prioritet našoj privatnosti i u privatnosti radimo na ovoj promeni. Zauvek delimo našu odanost i ljubav prema našoj deci. Iskreno cenimo što poštujete želju naše porodice za privatnošću.“

Par se prvi put upoznao 2001. godine, a venčao 2010. Roditelji su ćerki Olive (17) i Elule (13) i sina Montgomerija (9).

Saša koen
foto: Cineliz / Allpix Press / Profimedia

Najava razaza je stigla nakon što je Rebel Vilson iznela šokantne tvrdnje o svom iskustvu sa komičarom Sašom i sa 'rupom', u svojim novim memoarima, Rebel Rising. Rebel je glumila Sašinu devojku u hit seriji filmova o Boratu, u komediji Braća Grimsbi iz 2016. i iznela niz navoda o njenom neprijatnom iskustvu tokom snimanja.

Navela je da bi na setu filma koji je režirao Luis Leterrije, Saša od nje tražio da se skine za neke scene uprkos njenom pravilu o „zabrani golotinje“, i još niz tvrdnji koje je Saša odlučno negirao i tvrdi da su u suprotnosti sa dokazima.

Pre samo dva meseca Isla je sa Sašom razgovarala o svojim planovima za Dan zaljubljenih u emisiji Keli Klarkson, rekavši: „Svake godine Saša mi da karticu koja glasi: „Srećno Valentinovo od...“ i onda postoji veliki znak pitanja. 'Kao da bi mi bilo ko drugi poslao... kao da imam neke druge Valentinove. Ja sam majka troje dece. Mislim, uvek sam kao, „Ooooh. Toliko muškaraca.' "

Saša koen
foto: Cineliz / Allpix Press / Profimedia

U julu 2023., brak para izgledao je jači nego ikada tokom putovanja u Grčku kada je Isla podelila snimak sebe kako deli strastveni poljubac sa svojim mužem.

Glumica koja se preselila u Ameriku na početku svoje karijere, takođe je priznala da „žongliranje“ porodicom u LA nije bilo lako.

„Zapravo, ovde ne postoji kultura da svoju decu dovodite na večere ili u restorane posle 18 časova. Obožavam da se zabavljam kod kuće jer želim da budem sa svojom porodicom - lakše je staviti svoju decu u krevet i popiti vino sa prijateljima", rekla je ona.

Isla i Saša, zajedno sa svojom decom, preselili su se u Sidnej 2020. godine, a od tada su se preselili u Pert, Zapadna Australija.

Saša koen
foto: Cineliz / Allpix Press / Profimedia

U decembru 2021. obeležili su svoju 20. godišnjicu - Saša je tada objavio poruku punu ljubavi koja je glasila: 'Srećna godišnjica ❤ 20 GODINA, Ako ikada dođe dan kada ne možemo biti zajedno, zadržite me u svom srcu. Ostaću tamo zauvek, Vini Pu 'Srećna godišnjica ljubavi moja. Pišem ovo radije nego da ti dam kartu. Naše trajanje je uglavnom zbog naše lokacije - ipak je Holivud bastion dugih brakova.'

Isla je još 2016. priznala bizarnu tajnu, da je spavala sa suprugom dok je on bio obučen kao njegov lik Borat. Glumica je gostovala u emisiji The Late Late Shov sa Džejmsom Kordenom, a glumac Juan Mekgregor joj je u šali postavio neprijatno pitanje. „Da li je vaš muž Saša ikada glumio lik u krevetu? I ako jeste, koji? — upitao je drsko. Ona je tada prasnula u smeh i priznala da su vodili ljubav dok je bio obučen kao Borat.

Koen je stekao svetsku slavu 2006. godine kada je glumio u satiričnom pseudokumentarnom filmu Borat, glumeći novinara iz Kazahstana koji uči o životu u Americi.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs