KAŽU DA JE S NJIM SAMO ZBOG PARA, A ON GRCA U DUGOVIMA IZ ŠOK RAZLOGA: Postala je moćna Srpkinja zbog neverovatne stvari

Devojka Baka Praseta trenutno je jedna od najplaćenjih influenserki sa skoro milion pratilaca na Instagramu.

Celebrities
Autor:
KAŽU DA JE S NJIM SAMO ZBOG PARA, A ON GRCA U DUGOVIMA IZ ŠOK RAZLOGA: Postala je moćna Srpkinja zbog neverovatne stvari
Anja Blagojević, Foto: Printscreen Instagram - anjablaa

Anja Blagojević iz Bosne postala je jedna od najuticajnijih influenserki u regionu, aktivna je na svim društvenim mrežama i prati je ukupno preko 2 milion ljudi. Njega popularnost je porasla munjevitom brzinom 2021. kada je objavljeno da je u vezu sa jutjuberom Bakom Prasetom.

Naime, u jeku priče kako je Bogdan Ilić upao u kockarske dugove, za Anju se ističe da odavno zarađuje mnogo, možda čak i više od najpraćenijeg jutjubera kod nas. Zahvaljujući svom kanalu i neverovatno velikim brojem pregleda, on je već sa 20 godina imao milionske cifre na računu.

Anja Blagojević, Anja Bla
foto: Printscreen Instagram - anjablaa

Pre neko što je ova zgodna Bosanka počela odlično da zarađuje, mnogi Bakini fanovi su mislili da je sa njim samo zbog novca i moći. Međutim, po prestonici kruže priče da potiče iz bogate porodica, ali Anja nije pričala na tu temu, uz osvrt da nikada nije bila sa jutjuberom zbog koristi.

Vremenom, Anja je postala sve prepoznatljivija, a posebno mlade generacije su je zavolele, te slede njene savete iz sveta fitnesa.

Anja Blagojević je rođena 2000. godine u Doboju. U rodnom gradu je završila osnovnu i srednju ekonomsku školu. Uz jednom videu je otkrila da je kao mala maštala da studira arhitekturu ili akademiju likovnih umetnosti. Ali, put ju je odveo na drugu stranu, upisala je Visoku zdravstveno-sanitarnu školu strukovnih studija u Zemunu, smer Strukovni nutricionista dijetetičar.

Anja Blagojević, Anja Bla
foto: Printscreen Instagram - anjablaa

Već sa 17 godina počela ozbiljno da trenira. Završila je IFBB fitnes kurs i proučivši pravilnu prehranu počela je vlastiti preobražaj. Kao sertifikovani kondicioni trener, počela je da radi i sa drugima.

Zgodno telo i zanosne obline danas su postale njen zaštitni znak, te gotovo svaka njena objava na Instagramu je vrlo provokativna. Ne libi se da se slika u vrlo izazovnim pozama, koje imaju više stotine hiljada lajkova i bezbroj komentara, u prvom planu uvek je perfektno oblikovana zadnjica, što ju je i "proslavilo". Broj pratioca joj raste vrtoglavno iz dana u dan, a samim tim i cena reklama. Za veoma kratak period našla se na vodećoj poziciji najplaćenijih influenserki.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram - anjablaa

Ne mari za opaske da je preterala granicu dobrog ukusa, a ističe da u svemu ima podršku svojih najmilijih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs