ART NUDIZAM

OSTAVILA BAKU PRASETA, PA REŠILA DA MU POKAŽE BAŠ SVE ŠTO PROPUŠTA: Ako je ovo osveta bivšem - ALAL VERA!(FOTO)

Nakon raskida sa kontroverznim jutjuberom, Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, rešila je da zapali društvene mreže vrućim fotkama.

Celebrities
Autor:
OSTAVILA BAKU PRASETA, PA REŠILA DA MU POKAŽE BAŠ SVE ŠTO PROPUŠTA: Ako je ovo osveta bivšem - ALAL VERA!(FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/Anja Bla

Jutjuberka i bivša devojka Bake Praseta Anja Blagojević (Anja Bla) skinila se potpuno gola i pozirala za društvene mreže.

- Nikada ne čini od nekoga tvoje sve, zato što, jednom kada odu, nećeš imati ništa - poručila je ona ispod fotografija na svom Instagram profilu, na kojima se slikala potpuno obnažena i prekrivena slikarskom bojom. Ona je inspirisana jednom slikom rešila da oboji svoje telo, a fotograf ju je slikao nagu.

Mnogi misle da se ovo odnosi na njenog bivšeg dečka Bogdana, dok neki misle da je samo varka kako bi pokušali da zbune deo fanova koji i dalje misle da je ovaj par zajedno. T jest, da je u pitanju još jedan marketinski trik na kome brojni selebritiji ovog tipa profitiraju.

Anja je iznenadila mnoge na Instagramu, s obzirom na to da niko nije očekivao da će otići ovako daleko i slikati se provokativno, na granici dobrog ukusa.

Anja je navela da je njene nove vrele fotografije napravila Marija Zdravković, a pokupila je brojne pohvale. Istini za volju, mora se priznati da Anja izgleda jako atraktvno i da je veoma zgodna i privlačna devojka...

Ako su zaista raskinuli, Baki sigurno nije baš lako nakon ovih fotki...

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs