NJIH DVE SU NAJBOGATIJE TATINE ĆERKE U SRBIJI: Baškare se u luksuzu o kojem mnogi mogu samo da sanjaju

Kuće najbogatijih ćerki u Srbiji izgledaju zaista neverovatno i sve pršti od luksuza.

Celebrities
NJIH DVE SU NAJBOGATIJE TATINE ĆERKE U SRBIJI: Baškare se u luksuzu o kojem mnogi mogu samo da sanjaju
Foto: Printscreen Instagram/ kingzepter

Đina Džinović i Ema Cepter važe za jedne od najbogatijih ćerki u Srbiji, dok deliće luksuza u kojem odrastaju, neretko dele na društvenim mrežama. Tako je, primera radi, mlada influenserka Đina Džinović nedavno otkrila kadrove iz porodične vile za koju se tvrdi da vredi preko dva miliona evra, a slično je uradila i lepa Ema, naslednica Zepter imperije, a od pogleda na nekretnine u kojima provode dane nema kome ne bi zastao dah.

Đina Džinović

Mlada influenserka i ćerka dizajnerke Meline Džinović i proslavljenog pevača Harisa odrasla je zadojena bogatstvom, a na njenom Instagramu često se mogu videti detalji impozantne vile u kojoj živi.

Moderno zdanje poseduje i bazen, asvaki deo pažljivo je dizajniran i po poslednjim trendovima.

Inače, kako su pisali domaći mediji, u ovaj projekat pevač je uložio oko dva miliona evra, a radovi su trajali gotovo četiri godine jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i izgrađeni zidovi rušili kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, o čemu je pevač pričao i javno.

Razlog što je vila građena laganim tempom je što se u njoj nalazi veliki broj zahtevnih detalja, kao i sadržaja koji više odgovaraju luksuznim hotelima.

U donjem nivou kuće nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta.

U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem, kako zaslužuje pevač ovakvog glasa, je muzički studio, a sve ovo često se može videti na objavama na mrežama mlade influenserke.

Ema Cepter

Ćerka najbogatijih Srba i možda i najmlađa milionerka u Srbiji, s obzirom da ima samo 22 godine, u više navrata pokazala je detalje doma u kojem živi, i slobodno se može reći da je samo njena soba veličine prosečnog stana "običnih ljudi" u Srbiji.

Ema nikad nije krila da uživa u luksuzu, a svaki detalj pažljivo je dekorisan i uređen.

Minimalistički, prostrano, u svetlim tonovima, tako bi najlakše opisali njen dom koji se može videti na Instagramu.

Ali se, ukoliko bacite pogled na njen profil, mogu videti i detalji drugih nekretnina koje su u vlasništvu njene porodice, a koje, kao na narednom primeru, poseduju i ogroman bazen i slično, što se veoma često Ema i deli na mrežama.

(Stil/ Wanted)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs