MRTVO TELO MERILIN MONRO ZAPREPASTILO JE POGREBNIKE, A ONDA SU SE POJAVILE ŠOK FOTKE: Detalj na nogama sve je iznenadio

Na mrežama su se pojavile fotografije koje navodno prikazuju kako je telo Merilin Monro izgledalo posle smrti.

Celebrities
10:07h
MRTVO TELO MERILIN MONRO ZAPREPASTILO JE POGREBNIKE, A ONDA SU SE POJAVILE ŠOK FOTKE: Detalj na nogama sve je iznenadio
Foto: Profimedia

Uprkos tome što je prošlo više od 60 godina od smrti čuvene glumice Merilin Monro, kontroverze o mnjenoj smti ne jenjavaju. Naime, zvanična verzija njene smrti kaže da je glumica izvršila samoubistvo, dok su određeni detalji iz istrage pokrenuli spekulacije.

Na društvenim mrežama sada kruže fotografije koje navodno prikazuju njeno mrtvo telo, na kojima su vidljive modrice. Međutim, nije zvanično potvrđeno da se na fotografijama zaista nalazi glumica, te je moguće da su fotografije fotošopirane. Uprkos tome što zvanične potvrde o spornim fotografijama nema, ono što ide u prilog tome da se na fotografijama izaista nalazi čuvena glumica, jeste ispovest mrtvozvornika koji su do detalja opisali njeno telo.

Naime, organizator sahrane koji je pomogao da se pripremi telo Merilin Monro za sahranu otkrio je jezive detalje o stanju glumice nakon što je pronađena mrtva. Alen Abot i Ron Hast su napisali knjigu u kojoj su se prisetili šta se dešavalo tog 5. avgusta.

Smrt, Merilin Monro
foto: Profimedia

Sećaju se da ih je policija pozvala da dođu u kuću slavne glumice, a Abot tvrdi da je njeno telo bilo puno ljubičastih mrlja.

"Bilo je teško verovati da je to slavna lepotica Merilin Monro. Izgledala je kao prosečna starija žena koja se nije baš previše brinula o svom telu. Očigledno je da su okolnosti u kojima je preminula uveliko pogoršale njen izgled. Kada neko umre, gravitacija dovede do toga da se krv taloži na najnižoj tački tela. U njenom slučaju, s obzirom da je umrla licem prema dole, ljubičaste mrlje od krvi ostale su joj na licu, a vrat joj je mnogo otekao", priseća se pogrebnik.

Smrt, Merilin Monro
foto: Profimedia

On je dodao i da je bilo vidljivo da kosu neko vreme nije farbala, jer se nazirao smeđi izrastak.

"Noge joj nisu bile obrijane, a usne su joj bile baš ispucane. Manikir i pedikir su takođe bili zapostavljeni", dodaje pogrebnik.

Smrt, Merilin Monro
foto: Profimedia

Abot je takođe rekao da su među njenim stvarima pronašli i lažne grudi, ali nisu ih koristili kod pripreme pokojnice već su njezin grudnjak ispunili vatom.

Kao uzrok smrti navodi se predoziranje barbituratom (hipnotici).

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs