BILI SU NAJLEPŠI PAR BEOGRADA, A ONA STARIJA 10 GODINA: Dok mu se Jelena Tinska svetila zbog izdaje, on joj posvetio HIT

On je važio za najboljeg frajera u Jugoslaviji, a za njegovom sestrom i bivšom devojkom su uzdisali svi muškarci

Celebrities
11:47h Autor:
BILI SU NAJLEPŠI PAR BEOGRADA, A ONA STARIJA 10 GODINA: Dok mu se Jelena Tinska svetila zbog izdaje, on joj posvetio HIT
Foto: Printscreen Youtube / Ras Televizija

Goran Milošević je tih 80-tih važio za najlepšeg momka u Beogradu. Vozio je motor, bio je pevač grupe Generacija 5 i za njim su, malo je reći, ludele devojke.

Publika ga, ipak, najviše pamti iz perioda od 1979. do 1982, kad je bio pevač "Generacije 5". Nasledio je u čuvenom bendu Jovana Rašića na mestu frontmena i otpevao najznačajnije hitove iz njihove prve faze rada - "Ti samo budi dovoljno daleko", "Dolazim za pet minuta", "Dubler", "Ti i ja", "Umoran od svega", "Spakuj se, požuri", kao i originalne verziju balade "Šta ćemo sad nas dvoje", koju je devedesetih bend snimio i sa Đorđem Davidom.

Jelena Tinska
foto: Printscreen Youtube / Jelena Tinska

Ljubavna priča nekada najlepšeg para Jugoslavije nije imala srećan kraj.

Oni koji se sećaju vremena kada su Jelena Tinska i Goran Milošević bili srećan par znaju da je retko ko mogao da im stane na crtu kada je u pitanju harizma, lepota, energija i ljubav.

Njih dvoje bili su jedan od najlepših parova svog vremena, a oboje su uživali veliku popularnost.

Goran Milošević bio je član grupa „Burn“, „Zebra“, a najpopularniji je bio kao pevač čuvene grupe „Generacija 5“. Njegova sestra je, inače, pevačica Slađana Milošević, takođe čuveno ime rokenrol scene.

Goran Milošević
foto: Printscreen Youtube / EX YU ARHIV

U vreme velike Miloševićeve popularnosti, njegovo srce osvojila je Jelena Tinska, jedna od najlepših devojaka u Beogradu tog vremena i čuvena "Lokica".

Zbog čega su raskinuli?

Jelena Tinska
foto: Printscreen Youtube / Jelena Tinska

Priča o njihovom raskidu pričana je mnogo puta, a kako su pisali domaći mediji, Jelena je Gorana zatekla sa drugom ženom, dok je on tvrdio da je nije prevario, već je ta devojka bila stjuardesa koja je kod njega prespavala, te da je to zapravo devojka njegovog druga, direktora aerodroma.

Jelena mu, navodno, nije poverovala, te su tada prekinuli romansu.

Inače, Goran je, kako se pisalo, pesmu "Ti samo budi dovoljno daleko", jednu od najlepših balada "Generacije 5" posvetio Jeleni.

Gde su sada njih dvoje?

Jelena je pre nekoliko godina na društvenim mrežama podelila uspomenu iz vremena njihove ljubavi, a u opisu fotografije napisala je kratku poruku.

— To je bila ljubav — napisala je Jelena Tinska uz fotografije s Goranom.

Goran je nakon napuštanja grupe „Generacija 5“ nestao iz medija i o njemu se jako malo zna. Kako mediji pišu, on se još uvek bavi muzikom i pisanjem pesama.

Goran Milošević
foto: Printscreen/youtube/Drax Drakonius

Naravno, prošle su decenije i njihov fizički izgled se u potpunosti promenio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs