BILA JE NEZRELA KAD JE OD DEKE TRAŽILA AUTOGRAM, ON JOJ POKAZAO DA "BEZ STARCA NEMA UDARCA" Samo on može da je zadovolji

Ljubavna priča Dejvida Haselhofa i Hejli Roberts počela je njenom molbom za autogramom omiljenog glumca iz čuvene serije "Čuvari plaže"

Celebrities
12:10h
BILA JE NEZRELA KAD JE OD DEKE TRAŽILA AUTOGRAM, ON JOJ POKAZAO DA "BEZ STARCA NEMA UDARCA" Samo on može da je zadovolji
Foto: MCCFL / Splash / Profimedia

Glumačka zvezde serije "Baywatch" Dejvid Haselhof retko kada se odvaja od svoje 27 godina mlađe supruge Hejli Roberts i trudi se da uživa s njom u svakom slobodnom trenutku.

Dejvid Haselhof
foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upravo je 72-godišnji glumac zaslužan što je celi svet pre 12 godina čuo za nju, nakon što se našla u njegovom zagrljaju i nakon što su svima objavili da se vole.

Kako u našem narodu kažu "bez starca nema udarca", izgleda se Hejli slaže sa tom izrekom. Kasnije je potvrdila i kroz pojedine intervjue da niko kao Dejvid nije mogao da je zadovolji u svakom smislu.

Par se venčao 2018. godine, a upoznali su 2011. godine kada je on snimao jedan rijaliti šou u Velikoj Britaniji, a jedan su od onih parova kojima velika razlika u godinama baš ništa ne znači.

Dejvid Haselhof
foto: Lionel Guericolas/MPP / Starface / Profimedia

Njihova priča je počela u trenutku kada ga je Hejli molila da joj pokloni svoj autogram, a on joj ga je obećao ako će s njim da izađe na večeru, a sve ostalo je istorija.

2016. godine ju je zaprosio, a Hejli je u jednom od intervjua za magazina Hello izjavila kako je prosidba bila vrlo romantična i emotivna. Venčali su se na intimnoj ceremoniji u Italiji pred članovima porodice. Tada je dodala da im godine ne predstavljaju problem, jer niko kao on nije mogao da je zadovolji, ni u emotivnom ni u prijateljskom smilsu.

Pre nje, Dejvid je bio u braku s kolegicom Ketrin Hiklen i Pamelom Bač s kojom je dobio dve ćerke.

Dejvid Haselhof
foto: Profimedia

Inače, Dejvid se proslavio širom sveta glumeći Miča Bjukenona u seriji "Čuvari plaže" još krajem 80-ih. Kao spasilac u crvenim kupaćima gaćicama osvojio je publiku, posebno žene, a ta mu je uloga obežila celi život.

Zanimljivo je da je serija otkazana nakon prve, premijerne sezone, ali glumac je verovao da ima potencijal i uložio je svoj novac i postao njen izvršni producent. Zbog toga je kasnije, kada je završilo njeno snimanje 2001. zaradio mnogo novca na emitovanja repriza.

Dejvid Haselhof
foto: Reuters / Mario Anzuoni

2007. godine našao se u središtu skandala kada je internetom kružio snimak njega u pijanom stanju. U pozadini se čuo glas njegove ćerke Tejlor En, koja ga je snimala i molila da prestane da se opija.

Dejvid je kasnije objasnio da je ćerka napravila taj video kako bi mogao da vidi kako se ponaša pod uticajem alkohola i da je namerno objavljen.

Zbog snimka je glumac tada izgubio prava viđanja obe ćerke, koje su tada bile maloletne. Dve godine kasnije je preko svog advokata poručio da se leči od alkoholizma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs