OPSEDNUT DONJIM VEŠOM SVOJE MAJKE, TERAO JE LJUBAVNICE DA NOSE ISTI: Izgubio je ženu domaćicu zbog bolesne OPSESIJE

Sportista koji je bio opsednut intimnim odnosima na kraju je ostao bez žene.

Celebrities
18:22h
OPSEDNUT DONJIM VEŠOM SVOJE MAJKE, TERAO JE LJUBAVNICE DA NOSE ISTI: Izgubio je ženu domaćicu zbog bolesne OPSESIJE
Foto: Profimedia

Tajger Vuds od sportske ikone u kratkom periodu se pretvorio u posrnulog sportistu i zavisnika od seksa. Ta zavisnost uništila mu je brak sa Elin Nordegren, a kasnije je priznao da je zavisnost od seksa bila jača od njega i nije mogao da je obuzda i zato je nakon razvoda braka i brojnih afera koje su isplivale na površinu zatražio stručnu pomoć.

Njegova opsesija seksom išla je toliko daleko, da se graničila sa ozbiljnom bolešću. Naime, poznati sportista imao je čudne fantazije, a svoje seksualne partnerke primoravao je na bizarne stvari.

Tajger Vuds
foto: Profimedia

Godine 2009. američki mediji otkrili su da je varao suprugu, manekenku Elin Nordegren sa desetinama žena.

The New York Post otkrio je da je golfer platio više od 60.000 dolara za usluge prostitutki. Supruga se razvela od njega i zaradila oko 100 miliona dolara zbog predbračnog ugovora, a izgubio je ugovore koje je sklopio sa brojnim sponzorima.

Tajger Vuds
foto: Profimedia

"Želim da se izvinim zbog sebičnog i neodgovornog ponašanja. Bio sam neveran, imao afere, varao", rekao je tada Vuds, ali bilo je prekasno.

Tajger Vuds
foto: Profimedia

Kako su tvrdili američki mediji, njegova tadašnja supruga Elin, sa kojom je dobio sinove Sema i Čarlija u jednom trenutku je zbog svega izgubila živce i razbila njegov auto palicom za golf. Golfer je nekoliko puta bio na odvikavanju od seksa, a njegove ljubavnice su otkrile da je bio toliko zavisan da je umesto spavanja želeo celu noć "da se igra sa njima".

Tajger Vuds
foto: Profimedia

Kad nije imao odnose, Tajger je, prema pisanju američkih medija, na mobilnom telefonu gledao porniće i potrošio je stotine hiljada dolara na prostitutke. Uz to je, kako su rekle njegove ljubavnice, želeo da žene nose crveni donji veš, jer je to omiljena boja njegove majke. Prema nekim informacijama Vuds je prevario bivšu suprugu sa više od stotinu žena. Iako je i dalje nastavio da osvaja golferske turnire, nikada mu se imidž od ovog debakla nije oporavio.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs