ŠOKIRAĆE VAS KOLIKO SU MOĆNI TONI I DRAGANA MIRKOVIĆ: Milione stiču na čudne načine, stranci otkrili neverovatnu istinu

Po ponašanju pevačice Dragane Mirković nikada ne biste pomislili da je zaista toliko bogata!

Celebrities
14:53h Autor:
ŠOKIRAĆE VAS KOLIKO SU MOĆNI TONI I DRAGANA MIRKOVIĆ: Milione stiču na čudne načine, stranci otkrili neverovatnu istinu
Dragana i Toni, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Luče iz Kasidola, kako glasi čuveni nadmimak jedne od naših najpoznatnijih muzičkih zvezda - Dragane Mirković, blistala je sinoć na u krcatoj Štark Areni nas svom solitstičkom koncertu. Atmosferu je zapalila već pri prvom otpevanom stihu, a uspela je da okupi, čak, i pola estrade! Sve ove činjenice pokazuju kakva je Dragana kao čovek!

Naime, nikada se nije hvalila koliko ima na računu u banci, niti dugačkom imovinskom kartom. Naprotiv, uvek pomaže svima, a uprkos ogromnoj slavi, ostala je u duši ona ista nasmejana devojčica. Neretko je možete videti u društvi holivudskih faca, ali u svom selu se najbolje oseća, kako je nedavno priznala.

Dragana Mirković, Toni Bijelić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Naime, Draganino bogatstvo tema je razmatranja brojnih stranih sajtova koji procenjuju imetak poznatih. A kada se pogleda čime se bavi i čime raspolaže pevačica, dobije se odgovor šta joj je donelo milione i milione dolara.

Dragana koja je karijeru počela osamdesetih godina i koja je do 2017. objavila 21 album, zarađuje i od svoje osnovne profesije - pevačke.

Iako su internet i Jutjub, kao njegov kanal, značajno umanjili prihode od prodaje CD-ova, među Draganinim obožavaocima ima veliki broj onih koji i danas do omiljenih pesama dolaze na stari način, kupovinom diskova.

Dragana Mirković, Toni Bijelić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Kada je u pitanju najpopularniji kanal na internetu, Jutjub, Dragana i na njemu ima svoj zapažen prostor. Došla do 100.000 pratilaca, a onda je taj broj i premašila.

Ne računajući troškove internet usluga, fanovi do njene muzike dolaze besplatno, a kako viidmo na njenom zavničnom kanalu, njeni spotovi i snimci koncerata privlače reklamne kuće, što njoj donosi nezanemarljivu dobit.

Ipak, daleko značajniji izvori prihoda jesu oni koje stvaraju zajednički poslovni potezi nje i njenog supruga Tonija Bjelića. Na prvom mestu, to je televizija "DM SAT", komercijalni TV kanal na čijem čelu se nalazi pevačica.

1 / 5 Foto: Promo

Kablovsku i satelitsku televiziju Dragana i Toni osnovali su još 2005. godine u Požarevcu. Brzo su došli do lista najgledanijih kanala, izborivši se za prestižno mestu u moru komercijalnih televizijskih stanica. Iza njih je već preko 13 godina uspešnog rada, a nesumnjivo je popularnosti "DM SAT-a" doprinela Draganina popularnost (televizija nosi inicijale njenog imena i prezimena), prenosi Alo.

Dragana Mirković, Toni Bijelić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ključ Draganinog bogatstva prema poslednjoj proceni sajta "Net Worth Celebrities" iznosi 100 miliona dolara, jeste i firma za prodaju luksuznih automobila majbah. Među mušterijama je veliki broj njenih kolega, a pre nekoliko godina svoj "primerak" automobila kupili su Lepa Brena i Slobodan Živojinović i to za 150.000 eura.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs