KONTROVERZNA PEVAČICA POZNATA PO SKANDALIMA OTKRILA ŠTA SVE VOLI U KREVETU: Za vrhunac ne traži muškarce, a sad živi SAN

Kontraverzna pevačica ne prestaje da šokira svojim izjavama i slobodom koju ispoljava kako u spotovima tako i na televiziji

Celebrities
11:23h
KONTROVERZNA PEVAČICA POZNATA PO SKANDALIMA OTKRILA ŠTA SVE VOLI U KREVETU: Za vrhunac ne traži muškarce, a sad živi SAN
Majli Sajrus, Foto: PRJ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Majli Sajrus poznata je po tome što ne može da prestane da priča o sek*u. Pevačica je osvežavajuće iskrena po pitanju svog se*sualnog i rodnog identiteta. Otkako se pevačica izjasnila kao panseksualna 2015. ali čak i pre toga, ona je uvek bila otvorena o tome šta voli, koga voli i gde to voli da radi. Ona je stava da je se*s normalan, neizbežan deo života, pa zašto ga ne proslaviti? Citati Majli Sajrus o sek*u su divlji, otkačeni i uvek 100% iskreni, ona je svojevrsna se*s pozitivna kraljica.

Kako je Majli Sajrus jednom prilikom objasnila , njena namera nikada nije da učini ljude da se osećaju neprijatno. „Nikad ne planiram da uvredim ljude, ali ponekad se to desi samo zato što mislim da ljudi nisu otvoreni za ono što ne razumeju. " Od se*sualno eksplicitnih tekstova pesama do iskrenih intervjua o njenim preferencijama, Sajrus se nikada ne plaši da uđe u detalje svoje intimnosti. U suštini, ona je samo Majli.

Majli Sajrus
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Takođe Majli se nemali broj puta osvrtala na pitanje o važnosti se*sualnog obrazovanja za mlade.

„Se*s je jedini način na koji stvaramo i to je jedini način na koji svet nastavlja da ide dalje“, rekla je ona, pa dodala „Ne razgovarati sa svojom decom o tome ili predstaviti da to izgleda kao nešto što nije tako kul ili magično je potpuno pogrešno."

Istakla je da je pronalaženje se*sualnog partnera "lako"ali da svi nastojimo u tome da pronađemo nekoga sa kim možemo da razgovaramo, a to je prilično teško, objasnila je. Nekoliko puta je i potvrdila da joj ne treba muškarac za sam čin, Sajrus aludira na njenu ljubav prema samoljublju, pa tako u stihovima svoje pesme kaže : "Ti kažeš da me voliš, ja se ne zavaravam s tim. Pitaju me kako da zadržim muškarca, ja kažem zadržite bateriju."

Majli Sajrus
foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Otvorena je i po pogledu društvenih mreža i tehnologije u sprezi sa se*som, pa je na pitanje kako su uspeli da održe vezu na daljinu ona i njen tadašnji muž Liam, Majli rekla:

"Za to služi FaceTime. Sajberse*s." Sajrus je priznala da je prvi put imala odnose sa Hemsvortom kada je imala 16 godina, kaže da nije otišla do kraja sa tipom sve do tad, ali se na kraju i udala za njega.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs