KOJI OBLIK RAKA IMA KRALJ ČARLS I ZAŠTO SU BRITANCI TOLIKO ŠOKIRANI DIJAGNOZOM: Javno se ŠUŠKA o moguća 2 razloga

Kralj Čarls III ima rak i to je vest koja je brzinom munje obišla planetu

Celebrities
Autor:
KOJI OBLIK RAKA IMA KRALJ ČARLS I ZAŠTO SU BRITANCI TOLIKO ŠOKIRANI DIJAGNOZOM: Javno se ŠUŠKA o moguća 2 razloga
Foto: Profimedia

"Kralj Čarls III ima rak" je vest koja je šokirala plantu iz dva razloga:

1. Rak je ozbiljna bolest

2. Kraljevska porodica ne saopštava detalje bolesti kraljevskog člana osim ako nije ozbiljno stanje u pitanju.

Ali u službenom saopštenju stoji da se kralj oseća dobro, te da je rak otkriven u početnoj fazi i zbog toga su prognoze "veoma, veoma dobre".

Naviknuti da o kraljevskoj porodici znamo veoma malo, ostali smo šokirani ovim otkrivanjem medicinske istorije, a sve je počelo još pre dve nedelje kada je javljeno da je Kejt Midlton operisana, a njeno stanje ostalo je tajna.

Kralj Čarls III
foto: Profimedia

Dan nakon što je Kejt hospitalizovana i kada je šuškanje bilo na vrhuncu, stiže vest da će i kralj Čarls biti operisan zbog uvećane prostate. Javnost je ovu vest dočekala kao neku vrstu manipulisanja od strane kraljevske porodice jer se smatralo da medicinskim stanjem Kralja Čarlsa pokušavaju da zamaju trag medicinskom stanju Kejt Midlton, koje je smatrano ozbiljnim jer se vojvotkinja na svoje dužnosti neće vratiti do proleća.

Kejt Midlton
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Priča se da je kralj bio oduševljen time što je otkrivanjem svoje medicinske istorije podigao svest kod muškaraca da redovno idu na pregled prostate, da bi nam posle toga stigla vest kako kralj ipak ima rak.

Nije otkriveno koja vrsta raka je u pitanju, samo se navodi da nije u pitanju rak prostate. Palata smatra da kraljevska porodica ima pravo na određen nivo privatnosti kada je njihovo medicinsko stanje u pitanju, osim ako imaju bolest koja utiče na njihove javne dužnosti.

Zbog toga verujemo da se još dugo neće znati ništa o tome koju vrstu raka ima kralj, osim da je stanje ozbiljno jer je tom prilikom došao u posetu i kraljev odbegli sin princ Hari.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs