DIVILI SE NJENOJ PROMENI U 45-OJ, SAD KAŽU DA JE OSTARILA PREKO NOĆI: Frapirala pojavom, svi se pitaju šta joj se dešava

Dru Barimor iznenadila svoje pratioce na Instagramu, koji su ostali bez teksta nakon video snimka u kojem, kako kažu, glumica deluje starije.

Celebrities
15:11h Autor:
DIVILI SE NJENOJ PROMENI U 45-OJ, SAD KAŽU DA JE OSTARILA PREKO NOĆI: Frapirala pojavom, svi se pitaju šta joj se dešava
Dru Barimor, Foto: Printscreen Instagram - drewbarrymore

Naime, na televiziji je bio film "Svadbeni pevač", zbog kog se prisetila snimanja s Adamom Sendlerom 1998. godine.

"Jako te volim, Adame Sendleru. "Svadbeni pevač" mi se pojavio na TV-u kad sam se spremala da izađem iz kuće, ali nisam mogla to da propustim i morala sam da pogledam", istakla je Dru. Glumac joj je odgovorio i poželeo sve najbolje u novoj godini, te joj poručio da je voli.

I dok se ona s nostalgijom priseća tih trenutaka sa seta, pratioci su bili u čudu zbog njenog izgleda, mnogi su komentarisali kao da je ostarila preko noći.

Pre tri godine je dovela liniju savršenstva i svi su hvalili njen novi izgled, te mnogi ističu da im nije jasno šta se sa slavnom glumicom desilo u međuvremenu.

- Kao neko ko izuzetno voli masnu i tešku hranu, bilo mi je teško da se naviknem na novi režim ishrane, ali danas sa 20 kilograma manje osećam se bolje nego ikada. Definitivno je vredelo - rekla je tada.

Ona sve zasluge za vitku liniju koju sad ima pripisuje ličnom treneru, Marni Alton.

- Pomogla mi je. Izlečila me. Ohrabrila me da nastavim dalje kada sam osetila da gubim snagau i volju."Kada sam promenila samo jednu naviku i umesto da ležim i gledam film, to vreme iskoristila za vežbanje, kilogrami su počeli da nestaju", iskrena je glumica.

1 / 8 Foto: Profimedia

Glumica je redukovala ishranu, ali je uverena da je najveću transformaciju doživela zahvaljujući redovnim treninzima koji se sastoje iz tri segmenta. Kardio vežbe, vežbe snage i istezanje. Ova tri koraka su neophodna u toku svakog treninga kako bi se sagorele masne naslage, oblikovali vretenasti mišići i sprečile upale.

- Ponekad trenig izgleda ovako: Pustimo glasnu muziku i igramo. Ples sagoreva veliki broj kalorija, a vrlo je zabavno - govorila je Dru.

Ona kaže da je potrebno vreme da bi promena bila vidljiva i savetuje da se svako ko želi da smrša naoruža strpljenjem.

- Napredak se dešava u milimetrima, a ne u miljama - zaključila je svojevremno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Dru Barimor