MILIJARDER ZAPUŠTEN, GRBAV, NIZAK I STAR, ONA NIKAD BOMBASTIČNIJA: Bogata je i najlepša, svi se pitaju šta traži sa NJIM

Celebrities
11:13h Autor:
MILIJARDER ZAPUŠTEN, GRBAV, NIZAK I STAR, ONA NIKAD BOMBASTIČNIJA: Bogata je i najlepša, svi se pitaju šta traži sa NJIM
Viktorija Silvstet sa milijarderom, Foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nekada fatalna Plejboj zečica, danas gospođa koja fenomenano izgleda u 50. godini - Viktorija Silvstet stalno je na meti kritika, uglavnom zvog ljubavnih izbora. Međutim, zgodna plavuša ne mari mnogo za komentare, a trenutno uživa u prelepom Sent Bartu u Kaliforniji. Naime, iskoristila je lep dan kako bi se opustila i sunčala, a prisutni su ostali bez daha zbog njenih zanosnih oblina.

Zbog izvanrednog izgleda, čini se, da joj zavide i mnogo mlađe žene! Sa druge strane mnogi ne mogu da veruju kako se takva žena zaljubila u čoveka koji je za 2 glave niži od nje, pogrbljen i dosta stariji.

Viktorija Silvstet
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Javnost ne prestaje da bruji o ljubavnoj romansi Viktorije i milijardera Morisa Dabaha koja traje već nekoliko godina. Nikome nije jasno zbog čega je u vezi sa njim, a bilo je komenatara i da ga trpi samo zbog novca. Mnogi se nisu složili sa tim, jer je Plejboj zečica dobro situirana, te se ispostavilo da je njihova ljubav iznad svega.

Atraktivna Šveđanka nikada nije skrivala da voli glamurozan stil života, a poznato je da je oduvek bila u vezama sa bogatim i uticajnim muškarcima.

Viktorija Silvested
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Viktorijin put uspeha

Viktorija Silvstet je rođena u selu Šeleftehamn u severnom delu Švedske. Ima stariju sestru i mlađeg brata. U mladosti je bila posvećena jahanju i želela je da postane veterinar.

Silvstedt je 1989. zauzela četvrto mesto na švedskom nacionalnom prvenstvu u alpskom skijanju za mlade. Međutim, nesreća usred takmičenja u skijanju gde je povredila rame okončala je Viktorijinu takmičarsku skijašku karijeru u dobi od 16 godina.

Nekoliko godina kasnije, Silvstedt je pozvana da učestvuje na izboru za mis Švedske, nakon što su njena majka i sestra poslale nekoliko njenih slika zvaničnicima izbora.

1 / 9 Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pobedivši na izboru za Mis Švedske 1993. stekla je pravo da predstavlja svoju zemlju na izboru za Mis Sveta 1994. Ostvarila je veoma dobar rezultat plasiravši se među prvih 10. Posle izbora za Mis Sveta počinje da se bavi manekenstvom u Parizu, gde radi sa renomiranim modnim kućama kao što su: Šanel, Kristijan Dior, Đorđo Armani, Živanši, Loris Azaro i Valentino.

Viktoriju Silvstet je zapazio Hju Hefner i pozvao u Los Anđeles na slikanje za magazin Plejboj. Decembra 1996. je postala devojka meseca a izabrana je 1997. i za devojku godine. Nakon toga se pojavila u raznim izdanjima Plejboja.

Tokom 2000-ih Viktorija Silvstet je nastavila da se bavi manekenstvom, pojavljujući se u raznim časopisima, među kojima su i Glamur, Ef-Ejč-Em, Dži-Kju, Helo, Maksim i Veniti Fer.

Osim toga, oprobala se u glumačkim i muzičkim vodama. Pored holivudskih glumila je i u evropskim filmovima i televizijskim serijama, naročito u italijanskoj produkciji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs