BILA JE ĆELAVA, A NOSILA JE I PERIKU: O tome zašto i kako ju je Arkan ošišao, Ceca je ovako govorila

Dugo se pričalo da je Arkan ošišao Cecu na ćelavo, a onda su njih dvoje otkrili istinu.

Celebrities
BILA JE ĆELAVA, A NOSILA JE I PERIKU: O tome zašto i kako ju je Arkan ošišao, Ceca je ovako govorila
Foto: youtube

Ljubavna priča Svetlane Cece Ražnatović i Arkana i danas izaziva veliku pažnju, a sudbonosni trenutak između njih dvoje, dogodio se 2. novembra 1993. godine u hotelu "Interkontinental". Svetlana je bila žena u koju se "komandant" zaljubio na prvi pogled, barem to ona tvrdi.

Svetlana Ražnatović
foto: Printscreen Youtube / Svetlana Ceca Raznatovic

Šišanje

- Onda je stigao poziv od menadžera Baneta Stojanovića da se zajedno s Džejom i Oliverom Mandićem pojavim u Erdutu. Za vreme smotre smo sedeli sa strane i čekali da počne. Snimila sam ga na stotinak metara. Stajala sam do nekog generala i prokomentarisala: "Uh, kakvo mače! Ko je ovaj tip? Bruka kako izgleda!" Čovek samo što se nije šlogirao: "Da l' si ti normalna? To je komandant!" Kad nas je kasnije Oliver Mandić upoznao, Željko je rekao: "Jesi li ti ta zvezda koju ja redovno šišam?" Bila sam istraumirana, uplašena. Ušeprtljala sam se - pričala je.

Ceca Ražnatović
foto: Kurir / Damir Dervišagić, Youtube

Što se tiče šišanja, koje je pomenula Svetlana, to je priča iz ondašnjih novina o tome kako je ona mesecima bila u sumnjivom društvu u Švajcarskoj, gde je pevala u jednoj diskoteci koju je držao muškarac druge nacionalnosti. Svašta se navodilo u detaljima, ali uglavnom, priča kaže da je neko zamolio Arkana da spase mladu muzičku zvezdu iz tog pakla i on je to navodno učinio, ali ju je po kazni ošišao na kratko.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Printscreen Youtube / Ceca Ražnatović

Na početku karijere, Ceca je imala kraću stepenastu frizuru, tzv. popularnu fudbalerku, dok je u filmu "Nečista krv" u ulozi Koštane nosila dugu crnu kosu.

90-ih godina, Cecu smo mogli videti sa upadljivim nakitom, kosom zalizanom u kratki rep i jakom šminkom na licu.

Ceca Ražnatović
foto: youtube

Udajom za Željka Ražnatovića Arkana njen stil je počeo drastično da se menja. Tada je drastično skratila kosu, a premijerno ju je predstavila pesmom "Monotonija". Dok joj kosa nije porasla Ceca je povremeno nosila crvenu periku sa kovrdžama.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs