PRIČA SE PO HOLIVUDU DA JE SLEDEĆI RAZVOD NJIHOV: Idila je nestala, a svi su primetili 1 STVAR i svi krive NJU

Kris Hemsvort i Elsa Pataki imaju probleme u braku i to više ne mogu da sakriju od očiju javnosti

Celebrities
14:30h Autor:
PRIČA SE PO HOLIVUDU DA JE SLEDEĆI RAZVOD NJIHOV: Idila je nestala, a svi su primetili 1 STVAR i svi krive NJU
Foto: Profimedia

Holivud nije najzdravija sredina za bračne partnere, a to su potvrdili i Kris Hemsvort i Elsa Pataki. Naime, 40-godišnji Kris i 47-godišnja Elsa su u braku preko deset godina, ali ono što ukazuje na nevolje u braku je činjenica da su otišli na odmor odvojeno.

Uprkos tome što su Božić proveli zajedno, par već neko vreme nema idiličan bračni život.

Priča se da Elsi ne odgovara to što Kris želi mirniji život. Glasine o njihovim bračnim problemima počele su kružiti onaj momenat kada je Elsa ukrasila jelku sa decom u svojoj kući i to bez Krisa.

Kris Hemsvort
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Odmah su pristigle razne poruke obožavatelja, među kojima je i ona:" Gde je Kris?" "Zašto više ne provodite vreme zajedno?" i td.

U oktobru je Elsa sa blizancima otišla u Japan, dok je Kris sa njihovom starijom ćerkom otišao na Island.

Mesec dana kasnije, Elsa je bila u Španiji, dok je Kris bio u Abu Dabiju sa braćom Lijamom i Lukom.

Posle je Kris bio u Ujedinjenim Emiratima, pa potom u Brazil, a društvo mu je pravila glumica sa kojom igra u filmu "Furiosa".

Elsa Pataki, Kris Hemsvort
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kris i Elsa su se upoznali 2010. godine, a venčali se nekoliko meseci kasnije. 2014. godine su se preselili u Australiju kako bi odgajali ćerku i bliznace.

Pre Krisa, Elsa je imala prilično buran ljubavni život. Dve godine se zabavljala sa francuskim glumcem koji ju je ostavio kada je otkrio da ga vara. Naime, hteo je da je iznenadi na snimanju, a on sam je doživeo šok kada ju je zatekao kako se ljubi sa producentom.

S Adienom Brodijem je započela vezu 2006. godine, a on joj je godinu kasnije kupio stan u Njujorku za rođendan. Zajedno su jedno vrijeme živjeli u tom stanu, ali 2009. godine ljubav među njima je pukla. Navodno ga je ona ostavila jer nije bila spremna za brak, a potom se godinu kasnije udala za Krisa.

Ono što je dodatno sve zaintrigiralo je Elsino pomalo zabrinjavajuće izdanje kada je letos snimljena s modricom na licu koju ju hladila ledom, nakon što je privatnim avionom sletela u Australiju. Kako je zadobila te modrice nije otkriveno, a pre toga je snimljena u društvu Krisa i dece.

Kris Hemsvort, Elsa Pataki
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs