UDALA SE ZA MILIONERA, PA NESTALA IZ JAVNOSTI: Bila je jedna od najlepših voditeljki u SRBIJI, danas se kupa u LUKSUZU

Ljubavni život Branke Nevistić obeležen je prelepom, romantičnom pričom.

Celebrities
UDALA SE ZA MILIONERA, PA NESTALA IZ JAVNOSTI: Bila je jedna od najlepših voditeljki u SRBIJI, danas se kupa u LUKSUZU
Foto: Printscreen Instagram/ corallo_verde

Branka Nevistić je početkom dvehiljaditih bila jedno od najlepših tv lica, za kojom su muškarci ludeli. Međutim, na vrhuncu slave nestala je iz javnosti i udala se za bogatog biznismena Branislava Grujića.

Luksuzna svadba održana je na otvorenom, na jednom imanju u Vojvodini.

- Bilo je onako kako smo želeli da bude, u krugu prijatelja. Dobro smo se proveli, što je veoma važno, i nadam se da ću to pamtiti ceo život kao nešto najlepše - ispričala je voditeljka posle svadbe.

Branka Nevistić
foto: PrintscreenInstagram/ corallo_verde

- Branislav je sreća moga života, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek s kojim želim da ostarim - rekla je Branka svojevremeno.

Ovaj par se voli kao i prvog dana, sudeći po slikama koje dele na svojim društvenim mrežama, a svaki slobodan trenutak koriste za divna putovanja širom sveta.

Branka Nevistić
foto: PrintscreenInstagram/ corallo_verde

Branka se danas može pohvaliti životom kao iz bajke i time što je jedna od najbogatijih Srpkinja. Grujiću je to treći brak, dok je Branka u kasnim četrdresetim godinama prvi put otišla pred oltar i izgovorila sudbonosno "da".

Brankin muž je veoma uspešan poslovan čovek. Na predsedavajučoj je poziciji jedna građevinske firme iz Ženeve, koja posluje i u Srbiji, Rusiji, Švajcarskoj, Italiji i Belgiji. A osim toga ima vlasničke udele u, čak, pet preduzeća.

Jednom prilikom, kako su mediji preneli, suprug ju je častio nakitom u vrednosti od 36.000 evra.

1 / 7 Foto: PrintscreenInstagram/ corallo_verde

Branka se pre susreta sa Grujićem nije udavala, ali živela je u vanbračnoj zajednici a košarkašem Momčilom Lavrnićem, sa kojim je dovila i sina. Posle njihovog raskida, sportista je uplovio u vezu sa pevačicom Anom Stanić, iz koje je dobio još jednog naslednika. Sa druge strane, Branislavu je ovo treći brak, a iz prvog, takođe, ima sina.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs