MISTERIJA OKO SMRTI NAJLEPŠE ŽENE NA SVETU: Kruže glasine da je glumicu i princezu zapravo UBILA ROĐENA ĆERKA

Nikad do kraja nije razjašnjeno šta se tačno odigralo tog kobnog dana a neke od glasina su se samo podgrejale.

Celebrities
Autor:
MISTERIJA OKO SMRTI NAJLEPŠE ŽENE NA SVETU: Kruže glasine da je glumicu i princezu zapravo UBILA ROĐENA ĆERKA
Da li je princezu ubila ćerka ?, Foto: Profimedia

Princeza Grejs Keli je bila dokaz da bajke zaista postoje, međutim, ne tako srećne. Njena lepota i elegancija inspirisala je slavnog Hičkoka, zavela najveće zavodnike 20. veka i naterala princa jednog malog kraljevstva da se njom oženi. Njen naizgled savršen život pratile su brojne kontroverze a preminula je na najtragičniji način pod velom misterije.

Grejs Keli
foto: Profimedia

Kneževska porodica Monaka već godinama je tema evropskih i svetskih medija, i to najviše zbog braka Alberta od Monaka sa princezom Šarlin.

Ova porodica krila je mnoge tajne godinama i pre nego što je Albert uplovio u brak sa Šarlin. On je, naime, sin, holivudske dive Grejs Keli i princa Renijea III od Monaka, za koga trvrde kako je sina oduvek smatrao razočarenjem zbog njegovih mnogobrojnih avantura.

Grejs Keli
foto: Profimedia

Par je imao i dve ćerke, Stefani i Karolin, a ni njih dve "nisu pošteđene" burnih životnih priča i ljubavnih odnosa. Najmlađa princeza Stefani uvek je živela avanturistički, a njeni brakov i ljubavne veze takođe su bile turbulentne, toliko da nikada nije htela da otkrije ko je otac njenog trećeg deteta, ćerke Kamile.

Stefani se godinama borila s pričama i nagađanjima da je ona, zapravo, kriva za smrt Grejs Keli, sopstvene majke, koja je poginula 13. septembra 1982. godine u saobraćajnoj nesreći.

Grejs Keli
foto: Profimedia

Grejs od Monaka bila u je u vozilu sa ćerkom Stefani, kada su sletele s litice, a njena smrt potvrđena je narednog dana. Tog dana, Grejs je trebalo da odvede ćerku do stanice voza za Pariz, gde se školovala.

Mada je medijima prvobitno rečeno da princeza nema povrede koje bi bile opasne po život, za njen život kobna su bila dva jaka i teška moždana udara. Zbog toga je njena porodica odlučila a se ugase aparati koji su je održavali u životu.

Grejs Keli, Princ Renije
foto: Profimedia

Međutim, najpoznatija teorija zavere tvrdi da je to laž i mnogi i dan danas veruju da je princeza Stefani vozila auto, jer Grejs Keli nikada nije volela da bude na mestu vozača. Stefani je takođe bila povređena, imala je nekoliko slomljenih rebara i ključnu kost, a tada je imala samo17 godina i nije posedovala vozačku dozvolu.

Zbog toga se, navodno cela priča i zataškava, a podgrejao ju je lokalni stanovnik Sesto Lipio, koji je rekao kako je video da automobil vozi devojka, a da žena sedi iza nje. Ono što je sigurno jeste da nijedna nije bila vezana, a nepravilnosti na 11 godina starom Roveru nisu pronađene.

Grejs Keli, Princ Renije, Princ Albert, Princeza Stefani
foto: Profimedia

Jedna teorija tvrdi da su se majka i ćerka navodno svađale, zbog čega je Grejs izgubila kontrolu nad vozilom, a, navodno, okidač je bila Stefanina želja da se uda za Pola Belmonda, sina francuskog glumca Žana Pola Belmonda.

Odluku da Grejs skinu s aparata doneli su njen suprug Renije III, ćerka Karolin i sin Albert, a Stefani su dva dana kasnije rekli da joj je majka preminula, prenosi Espresco.rs

Grejs Keli
foto: Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs