ONA KAO HOLIVUDSKA DIVA, ON KAO PRAVI ŠMEKER SA STILOM: Ana nikad elegantnija, Bastijan se brže bolje pohvalio

U beloj haljini do poda sa svedenim dekolteom teniserka je izgledala prefinjeno i sofisticirano

Celebrities
Autor:
ONA KAO HOLIVUDSKA DIVA, ON KAO PRAVI ŠMEKER SA STILOM: Ana nikad elegantnija, Bastijan se brže bolje pohvalio
Ana i Bastijan na dodeli Bambi nagrada, Foto: Felix Hörhager / AFP / Profimedia

Naša slavna teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger sinoć su se pojavili na dodeli Bambi nagrada u Minhenu, a kada su ruku pod ruku kročili na crveni tepih, sve prisutne su ostavili bez daha.

Prelepa Ana izgledala je kao najlepša diva starog Holivuda, u jednoj od najelegantnijih haljina koje je do sada nosila, piše Magazin novosti.

U beloj haljini do poda sa svedenim dekolteom teniserka je izgledala prefinjeno i sofisticirano, dok su prelepe saonke od plavog pliša dale dodatnu notu perfektnog glamura celom stajlingu.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger
foto: Felix Hörhager / AFP / Profimedia

Kao što smo i navikli kada je Ana u pitanju, nosila je diskretnu šminku, a kosu je pokupila u savršenu nisku punđu, a ceo stajling zaokružila je elegantnom crnom torbicom sa lancem i diskretnim nakitom.

Bastijan, koji je u crnom smokingu i beloj košulji bio jednako elegantan kao njegova prelepa supruga, odmah se pohvalio na Instagramu zajedničkogm fotografijom, na opšte oduševljenje fanova.

Inače, "Bambi" je manifestacija na kojoj se nagrade uručuju istaknutim ličnostima iz oblasti medija, umetnosti, kulture, sporta i ostalih oblasti.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs