ZAŠTO ŽARKO LAUŠEVIĆ NIJE DOŠAO NA SVADBU NAJSTARIJE ĆERKE: Ovo je zet pokojnog glumca, svi ga znate po ovom NADIMKU

Bošković je završio Elektrotehnički fakutet u Podgorici, a danas sa Asjom Laušević živi u Americi

Celebrities
08:42h Autor:
ZAŠTO ŽARKO LAUŠEVIĆ NIJE DOŠAO NA SVADBU NAJSTARIJE ĆERKE: Ovo je zet pokojnog glumca, svi ga znate po ovom NADIMKU
Žarko Laušević, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Jedan od omiljenih glumaca sa naših prostora, Žarko Laušević, preminuo je juče u 64. godini, nakon kratke teške bolesti.

Iza sebe je ostavio troje dece koju je dobio u dva braka, s prvom suprugom Majom i, kasnije, sa Anitom sa kojom je bio do smrti.

Naslednici čuvenog glumca ne eksponiraju se u medijima, pa ne otkrivaju ni previše o svom privatnom životu, a poznato je da se najstarija ćerka, fotografkinja Asja Laušević, udala 2014. godine, piše Glossy.

Kako su tada pisali mediji, ona je rekla "da" muzičaru Nikoli Boškoviću, koji je poznatiji pod umetničkim imenom Groovasheen. Par se upoznao u Crnoj Gori, odakle Asja potiče i koja je česta inspiracija za njene najlepše fotografije.

Bošković je završio Elektrotehnički fakutet u Podgorici, a danas sa Asjom živi u Americi.

"A onda sam upoznao suprugu koja živi u Čikagu. Veza na daljinu je uvek komplikovana, ali nas dvoje smo tome bili veoma posvećeni. Kada sam prvi put otišao kod nje u Ameriku, jedna stvar kod te zemlje me je posebno privukla – raznovrsnost. Toliko različitih ljudi funkcioniše u okviru jednog velikog sistema koji poštuju, što je za mene bila fascinantna pojava", istakao je zet pokojnog Lauševića.

Par je izgovorio sudbonosno Da 9. avgusta 2014. na brodu "Vodena kočija", koji je isplovio iz tivatske luke Pine i na kom je upriličeno slavlje tokom krstarenja Bokom.

Iako su mnogi očekivali da će Žarko Laušević doći iz Amerike na venčanje svoje ćerke, to se nije dogodilo. Navodno se tada nije pojavio u Crnoj Gori zbog straha od "krvne osvete" za dvostruko ubistvo koje je počinio devedesetih i zbog kog je proveo 13 godina iza rešetaka.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs