SPAVAO JE S TAŠTOM I 3 GODINE NIJE IZLAZIO IZ KUĆE: Plašio se i svoje senke, a onda je njegov izgled odao JEZIVU ISTINU

Čuveni pevač Robi Vilijams, koji je spavao sa taštom otkro je kako je oboleo od teške bolesti sa kojom se i danas bori.

Celebrities
Autor:
SPAVAO JE S TAŠTOM I 3 GODINE NIJE IZLAZIO IZ KUĆE: Plašio se i svoje senke, a onda je njegov izgled odao JEZIVU ISTINU
Foto: Profimedia

Britanski pevač Robi Villijams, kog smo upoznali kao zvezdu grupe "Take That" veoma je smršao, dok su mnogi fanovi zabrinuti zbog činjenice da pevač iz dana u dan izgleda sve lošije.

Međutim, Robi je otvoreno govorio o problemima koje ima sa zdravljem. On je priznao da ima poremećaj koji prouzrokuje zaokupljenost umišljenim manama njegovog telesnog izgleda, a o borbi protiv telesne dismorfije govorio je za "DailyMail".

Vilijams je na Instagramu objavio i crtež na kojem su prikazana dva lika od kojih jedan govori da je to "otišlo je predaleko", a drugi – "blagoslovljen bio" i time otkrio da je njegova idealna ciljana težina ova zbog koje se mnogi ljudi brinu.

- Dakle, ako bi se pojavio duh i rekao da tvoja supermoć može biti da letiš ili da jedeš šta želiš i ostaneš na željenoj težini, ja bih izabrao drugu opciju - rekao je poznati Britanac.

Poznato je i da se pevač godinama borio sa mentalnim problemima zbog kojih je jedva ostao živ, a iz ponora pakla jedino je uspela da ga izvuče supruga.

Naime, 2019. godine izneo je šokantno priznanje koje je kao grom iz vedra neba odjeknulo u javnosti. Pevač je tada otkrio da je tri godine bio zarobljen u kući. Zarobljenijk sopstvenog uma. Pevač je bolovao od agorafobije, što znači da se bojao otvorenog prostora. Velika i teška borba sa sobom trajala je od 2006. do 2009. godine.

Robi Vilijams
foto: Profimedia

Kada se najmanje nadao, u njegov život je ušla njegova sadašnja supruga, Ajda Fild koja je uspela da ga "izvuče iz kuče" i vrati normalnom načinu života. Zapravo, moglo bi se reći da je ona jednim delom odgovorna što danas živi kao i svi ostali ljudi.

Njih dvoje venčali su se 2010. godine, da bi kasnije dobili troje dece: Teodora Rouz (6), Čarlton Valentajn (4) i Kolet Džozefin (11 meseci).

"Kada smo dobili prvu bebu, moja supruga se zabrinula da li se udala za pravu osobu, jer sam tada imao običaj da se sakrijem i prva tri meseca sam samo igrao igricu (FIFA). Prva tri meseca života naše bebe, ja sam igrao igricu. Ajda je tada rekla: "Sigurna sam da je dobar čovek, ali šta on to radi?" Nakon tri meseca sam izašao iz svoje "pećine" i tek tada sam bio spreman da se suočim sa odgovornošću i budem otac," priznao je pevač jednom prilikom.

Robi Vilijams
foto: Profimedia

Osim straha od otvorenog prostora, straha od odgovornosti, pevač je priznao da je patio i od telesne disformije i noćnog prejedanja, a ubedljivo nagore je bilo kada je u svojim dvadesetim osetio ozbiljne halucinacije. Priznao je da je skoro bio u iskušenju da počini samoubistvo jer je imao osećaj da ga progoni duh.

1 / 8 Foto: Profimedia

Teške mentalne borbe pevač je vodio dobar deo života, a saznao je i da kuća u kojoj je živeo, izgrađena na nekom groblju. "Da sam ostao u toj kući, ja bih se ubio," priznao je jednom prilikom.

Neverovatan odnos sa taštom

Robi je takođe privukao veliku pažnju svojom bliskošću sa taštom. Naime, njih dvoje su toliko bliski da ona ponekad spava sa njim i njegovom suprugom u bračnom krevetu. Fotografiju gde su njih troje u krevetu, pevač je podelio i na društvenim mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs