KAKO IZGLEDAJU I ČIME SE BAVE ĆERKE DRAGANA MIĆANOVIĆA: Starija je preslikana majka, a mlađa...

Dragan Mićanović ponosno je došao na premijeru filma ruku pod ruku sa mlađom ćerkom koja neodoljivo liči na njega

Celebrities
Autor:
KAKO IZGLEDAJU I ČIME SE BAVE ĆERKE DRAGANA MIĆANOVIĆA: Starija je preslikana majka, a mlađa...
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Glumac Dragan Mićanović došao je na premijer ufilma "Bolest mladosti" ruku pod ruku sa mlađom ćerkom Lenom koja neodoljivo podseća na njega. Lena je srednjoškolka i veoma zainteresovana za modu i putovanje.

Dragan Mićanović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

S druge strane, njegova starija ćerka Iva bukvalno je kopija svoje slavne mame Ane Sofrenović koja i dan danas izgleda fenomenalno.

Iva studira u inostranstvu i veliki je ponos svojim roditeljima.

Dragan se 1998. godine oženio glumicom Anom Sofrenović sa kojom se dugo zabavljao. Venčali su se u ponoć samo u prisustvu roditelja. Iste godine su dobili ćerku Ivu, a šest godina kasnije Lenu. Posle bombardovanja 1999. godine Dragan je sa porodicom otišao u London. Prvih šest meseci nije mogao da nađe posao. Pošto su potrošili sav novac, malo mu je falilo da se prijavi da bude perač prozora. Otišao je na audiciju za Gloub teatar i dobio je ulogu Fortinbrasa u predstavi „Hamlet“. Tako je započeo inostranu karijeru. Najviše je glumio u serijama i filmovima britanske produkcije. 2011. godine se razveo od supruge, ali ostali su u korektnim odnosima i nastavili su da sarađuju, piše Biografija.org.

1 / 7 Foto: Kurir / Dado Đilas, Kurir / Dragan Kadić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs