NATAŠA JE SPAVALA SA DEVEROM: Šutnuo ju je zbog druge žene koju je zverski zlostavljao, o ovom skandalu se još priča

O ovoj aferi se bruji skoro 10 godina, ali je pala u senku kada je veliki fudbalski as osuđen za nasilje nad drugom ženom

Celebrities
Autor:
NATAŠA JE SPAVALA SA DEVEROM: Šutnuo ju je zbog druge žene koju je zverski zlostavljao, o ovom skandalu se još priča
Nataša Gigs, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nekadašnji fudbalski as, Rajan Gigs, uskoro će se suočiti s pravdom u sudnici, gde će se napokon doneti odluka o njegovoj sudbini nakon optužbi za zlostavljanje bivše partnerke.

Rajna Gigsa, nekadašnjeg slavnog fudbalera koji je svoju karijeru ozbiljno narušio zbog zastrašujućih slučajeva nasilja prema partnerkama, uskoro očekuje novo suđenje zbog optužbi za porodično nasilje nad njegovom bivšom devojkom Kejt Grevil. Iako će konačna presuda biti doneta tek sredinom godine, izgleda da Rajana ova situacija ne dotiče previše.

Nedavno je primećen u šetnji sa svojom mlađom devojkom, a njih dvoje su se ponašali kao da su potpuno srećni i zadovoljni životom. Rajan Gigs ponovo privlači pažnju javnosti, ovoga puta i zbog svog sina Zaka koji korača njegovim stopama. Zak je nedavno potpisao juniorski ugovor s "Sheffield Unitedom u Premier Ligi", nakon dugogodišnjeg boravka u akademiji Mančester Junajteda. Sa samo 16 godina, mladi fudbaler ima blistavu budućnost pred sobom, i svi se nadaju da neće slediti očev put i upasti u skandale koji su ozbiljno ugrozili Rajanovu karijeru.

Rajan Gigs
foto: Prodimedia

Da se podsetimo, Rajan Gigs je bio glavni akter jednog od najvećih skandala koji je obeležio 2022. godinu. Njegova veza s Kejt Grevil dovela ga je do sudnice, a ovo nije bio prvi put da je njegovo ime povezano s ovakvim kontroverznim situacijama.

Još 2011. godine svet je bio šokiran otkrićem da je Rajan Gigs tokom osam godina održavao aferu sa Natašom Gigs, sestrom svog rođenog brata Rodrija. Nataša je kasnije priznala da je ostala trudna s njim i da je prekinula trudnoću samo nekoliko nedelja pre nego što se udala za Rajanovog brata.

Odnos između braće je zauvek narušen, a Rajan je priznao da je i dalje toliko ljut da bi mogao automobilom zgaziti svog brata kad bi ga sreo na ulici.

Nakon ovoga, usledila je veza s Kejt Grevil, koja je sada razlog zašto je Rajan pred sudom. Njih dvoje su bili u vezi tokom osam godina, a priče o zlostavljanju koje je Grevilova doživela doseglo su gotovo nepojmljive razmere. Rajana je optužila za nasilje, opisujući niz situacija u kojima je jedva preživela.

Rajan Gigs
foto: Prodimedia

Opisujući jedan od tih trenutaka, rekla je: "Uzeo je moju torbu s laptopom i bacio mi je u glavu." Osim toga, rekla je da je snažno udario u njeno leđa, što ju je izbacilo s kreveta na pod. No, nasilje se tu nije završilo. Rajan ju je golu izbacio iz hotelske sobe, a vratio ju je tek nakon deset minuta. Detalji kao što je bacanje šminke po hodniku i niz drugih ponižavajućih situacija činili su njen život nepodnošljivim.

Osim fizičkog nasilja, Grevilova je takođe delila priče o emocionalnoj zlostavi. Rajan bi je nazivao pogrdnim imenima i optuživao je da ima aferu s drugim muškarcima. Često bi slao seksualno eksplicitne poruke i slike, preteći da će ih objaviti javno ako ne ispuni njegove zahteve.

Rajan Gigs
foto: Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Grevilova je ispričala kako je Rajana upoznala 2013. dok je radila u PR firmi koja je sarađivala s njim. Njihova afera je započela dok je Rajan još bio u braku sa Stejsi Kuk. Iako je svojevremeno bila zaljubljena i verovala da je Rajan njen "najbolji prijatelj" i srodna duša, Grevilova je otkrila da ju je konstantno kontrolisao i manipulisao. Pretnje, ucene i poniženja postali su svakodnevica.

Nakon niza zastrašujućih događaja, Grevilova je naposletku smislila plan kako da pobegne od tog muškarca. Poslednja kap su bili dokazi na Rajanovom iPadu koji su ukazivali na to da je imao afere s osam drugih žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs