IZGLEDA STARIJE OD SVOJE MAJKE A ONA TO PRIPISUJE "ODRASTANJU": Stare slike svedoče da ipak nije korigovala samo usta

Kajli danas sa 25 godina prema komentarima fanova izgleda starije od svoje majke koja ima 68 godina a sve to zbog plastične hirurgije koju ona uporno negira ali zato slike ne lažu.

Celebrities
Autor:
IZGLEDA STARIJE OD SVOJE MAJKE A ONA TO PRIPISUJE "ODRASTANJU": Stare slike svedoče da ipak nije korigovala samo usta
Kajli nakon svih operacija izgleda starije od majke, Foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kajli Džener je celokupno svoje detinjstvo provela pred budnim oko kamera, njenu transformaciju od slatke devojčice do današnje zvezde i majke pratili su brojni mediji a njen trenutni izgled je sve samo ne "odrastanje" kako navodi.

Stoga, teško je ne primetiti drastične promene u njenom izgledu u poslednjih nekoliko godina otkako je rijaliti "U korak sa Kardašijanovima" prvi put emitovan 2007. godine.

Kajli Džener iznenadila je javnost priznanjem o intervencijama u poslednjoj epizodi rijalitija "Kardashians". Iako je do sada najmlađa članica Kardašijan/Džener porodice tvrdila da je radila samo usta, jer je, kako je govorila, bila nesigurna u tinejdžerskim godinama, sada je otkrila da je ipak operisala i grudi iako je ranije to demantovala govoreći da su prirodne.

Kajli Džener
foto: TheRealSPW/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dakle, sudeći po Kajlinoj priči, ona je na sebi izmenila samo grudi i usne, iako je neretko prate priče da ima "lice starice" upravo zbog svih silnih intervencija koje je radila, a zbog kojih izgleda starije i od sopstvene majke Kris Džener.

Kajli Džener
foto: Profimedia

Doktori su nekoliko puta za medije isticali da je Kajli dosta toga radila na svom licu, ali i telu - usne, cat eyes, jagodice, bradu, grudi, zadnjicu...Figuru peščanog sata, kažu stručnjaci, sigurno nije dobila razvojem, već implantatima u zadnjici i na području grudi, prenosi Wanted.rs

Procenite i sami na osnovu njenih starih fotografija:

1 / 22 Foto: Printscreen / Kris Jenner Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs