Nekada seksepilna zvezda postala predmet podsmeha cele planete

Bruka u Poljskoj: Drogiranu Rijanu izneli sa koncerta

Najnoviji ispad Rijana je imala na koncertu grupe "Kings Of Leon". U bekstejdžu opijala se alkoholom, a verovatno je spoj pića i nedozvoljenih supstanci, rezultirao prizorom da je telohranitelji iznose sa koncerta
Celebrities
14:44h
Bruka u Poljskoj: Drogiranu Rijanu izneli sa koncerta

Šta to beše fatalna žena, koja drži do sebe? Ovo bi trebalo da se upita Rijana, koja je ponovo uspela da javnost časti svojom bahatošću i još jednim ispadom. Možda joj umesto statusa zvezde više pristaje titula dvorske lude. Mada, i zabavljači na dvorovima su znali svoju granicu, koja je pevačici sa Barbadosa očigledno nepoznat pojam u rečniku.

Rijanin niz javnih skandala je poprilično dug, a čini se da mu se kraj i ne nazire. Najnoviji ispad slavna pevačica, koja se na kocertima ne libi da udari svoje fanove mikrofonom, imala je u Poljskoj, gde je bila na koncertu grupe "Kings Of Leon". U bekstejdžu Rijana se opijala alkoholom, a verovatno je spoj pića i nedozvoljenih supstanci, koje su jedan od njenih omiljenih specijaliteta, rezultirao prizorom da je telohranitelji iznose sa koncerta.

Sado-mazo devojka, za koju se u američkim medijima šuška da je pristalica seksa na groblju, leči se od alkoholizma i seksualne zavisnosti, jer je psihički ponovo oslabila kada ju je Kris Braun (Chris Brown) ostavio. Može se reći da je američki reper možda i najteži oblik zavisnosti ove bivše femme fatale. Njeni prijatelji se žale da je nakon raskida sa Braunom pala u očajanje, koje je preraslo u mržnju. Nakon što je Kris potvrdio da će se duet, koji je sa Rijanom snimio dok su se zabavljali, naći na njegovom novom albumu, Rijana je, po ko zna koji put, rekla zbogom kontroli. Putem Instragrama proslavljena pevačica prosula je sijaset uvreda bivšem dečka. Bes je, čini se, bio tolikog intenziteta da nije mogla da se suzdrži da jednu te istu reč ne ponovi nekoliko puta.

http://www.youtube.com/watch?v=s7OxTssxCLE
Ku*ko, umrećeš, bićeš opet rođen, umrećeš opet i bićeš rođen opet pre nego što uradim još jednu pesmu sa tobom, ku*ko. Od*ebi odavde ku*ko!!!

Bravo za Riri, planetarnu zvezdu na koju se ugledaju milioni devojaka širom sveta. Bravo i za nemerljiv uspeh što je postala jedna od najuspešnijih pevačica svih vremena sa velikim hitovima na broju jedan muzičke liste. Ta ista pevačica, čiji je glas na kocertima uživo postao jedva prepoznatljiv.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs