BRAT TEODORE DŽEHVEROVIĆ ZAVEO JE SVOJU UČENICU KAD JE IMALA 15, A ON 30 GODINA: Njihova veza naišla je na brojne osude

Sava Džehverović i Adriana Kadar nedavno su postali roditelji, a njihova ljubav započela je kada je njoj bilo 15, a njemu 30 godina.

Celebrities
10:31h Autor:
BRAT TEODORE DŽEHVEROVIĆ ZAVEO JE SVOJU UČENICU KAD JE IMALA 15, A ON 30 GODINA: Njihova veza naišla je na brojne osude
Kako je počela ljubav Save Džehverovića i Adriane Kadar?, Foto: Printscreen/instagram

Sava Džehverović, brat popularne pevačice Teodore Džehverović, i njegova supruga Adriana Kadar nedavno su postali roditelji. Sava je prisustvovao porođaju, a video koji je objavio iz porođajne sale šokirao je mnoge ljude.

Ipak, to nije prvi put da Sava i Adriana iznenađuju javnost. Kada se saznalo da su u vezi mnogi ljudi su ostali iznenađeni, obzirom da je u to vreme ona bila srednjoškolka, a on njen profesor.

Naime, Sava Džehverović je radio kao profesor francuskog jezika u školi koju je pohađala Andriana Kadar koja je tada imala 14 godina.

A niko nije mogao ni da zamisli da će se između njih roditi velika ljubav, koja je prebrodila sve preke i na kraju je krunisana brakom.

Andriana je u međuvremenu postala šminkerka i influenserka, a istakala je da joj Teodorin brat nije predavao, ali da je počela da mašta o vezi sa njim, čim ga je videla.

"Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća", rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća.

Sava je kratko radio na profesorskoj poziciji, jer je bio na zameni, a posle toga je spakovao kofere i otputovao u Australiju. Međutim, sudbina je imala drugačiji plan. Andriana je sa nekadašnjim profesorom veoma brzo počela da se dopisuje, a pojedini teški momenti kroz koje su oboje prolazili izuzetno su produbili njihov odnos.

"Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život", naglasio je Sava.

"Adriana je za mene od samog starta pokazala neverovatnu zrelost, a oduševila me je činjenica da, iako je mlada, radi, zarađuje i ispoljava svoj talenat kroz šminkanje. Nije me privukla samo njena nesporna lepota, već i to što zrači dobrotom, radošću i prirodnošću. Za mene ona predstavlja život u najčistijem obliku", dodao je on jednom prilikom.

O vezi sina i tada maloletne snajke, Savina majka Gordana Džehverović navela je jednom prilikom kako je odmah svog sina posavetovala da on ode kod njenih roditelja i kaže im kako stvari stoje.

"Budući da subotom i nedeljom ne radi, ode tamo kod nje i roditelja. Kad se mala zaljubila, mama je to znala, ona ih je podržavala. Kad su krenuli mama je podržavala. Međutim, ja sam rekla da ide da porazgovara sa njenim ocem i on otišao i pokucao na vrata, pričala je Džehverovićka Viktoriji tokom svog boravka u "Zadruzi", piše Blic.

Sava je verio Adrianu na njen 18. rođendan, a potom je usledilo i bajkovito venčanje pre godinu dana. Često putuju, imaju zajedničke poslove, a o svemu obaveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama, na svom zajedničkom profilu koji broji preko 100 hiljada ljudi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs