MANEKENKA NAPRAVILA PRAVU POMETNJU NA INSTAGRAMU: Slikala se kao od majke rođena, na sebi je imala samo srebrnu torbicu

Za mnoge najlepša Italijanka, napravila je haos kada je objavila svoju obnaženu fotografiju na društvenoj mreži Instagram.

Celebrities
Autor:
MANEKENKA NAPRAVILA PRAVU POMETNJU NA INSTAGRAMU: Slikala se kao od majke rođena, na sebi je imala samo srebrnu torbicu
Najlepša Italijanka se slikala poptuno obnažena., Foto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bjanka Balti je proslavljena manekenka koju na društvenoj mreži Instagram prati 1,5 miliona ljudi. Italijanska lepotica je nedavno postavila vrlo smelu i izazovnu objavu i njom privukla pažnju pratilaca dok su lajkovi samo pljuštali.

Pozirala je potpuno naga, pokazavši svoje vitko, zategnuto telo, a intimne delove pokrila je srebrnom torbicom brenda Bottega Veneta. Provokativna fotografija je pokrenula i bezbroj komentara.

Obzirom na posao kojim se bavi svakako joj nije prvi put tokom svoje karijere da pozira obnažena ali joj zaista ide od ruke da nikada ne izgleda vulgarno ili jeftino.

Magazin "Playboy"ju je 2015. godine proglasio najseksepilnijom ženom na svetu. Upoređuju je sa Sofijom Loren i Monikom Beluči i smatraju je najfatalnijom Italijankom.

Obzirom da važi za damu sa najsenzualnijim licem u modnom svetu, vrlo četo je angažuju različiti kozmetički brendovi.

U svet mode je kročila realativno kasno, studirala je grafički dizajn kada ju je u supermarketu primetio jedan modni agent. Tada je već uveliko gazila dvadesete. Imala je potencijal da razvije karijeru ostalih svetskih top modela ali je ona u jednom trenutku života odlučila i da se posveti porodici.

"Uz modeling imate toliko opcija ali morate znati i kada je potrebno da kažete ne. U stvarnosti, možda biste prihvatili sve jer se plaća više nego ijedan normalan posao. Svakako morate da imati neke prioritete u životu. Meni su na prvom mestu moje devojčice", objasnila je jednom prilikom.

Inače, ona je od 2014. u vezi sa fitnes trenerom Metjuom Mekreom, a dve godine kasnije su se i venčali. Par ima i ćerkicu Miu, a zajedno odgajaju i Bjankinu ćerku Matildu koju je dobila u braku sa fotografom Kristijanom Lučidijem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs