KO JE DEČKO MARIJE KILIBARDE ZA KOJEG SE PRIČA DA SE KRIJE I DA NE ŽELI DA JE OŽENI: Jednim potezom ućutkao sve zlobnike

Marija Kilibarda sinoć je napravila pravi spektakl promovišući svoj brend, a glavna zvezda bila je ona i njen dečko Branislav Vučelić sa kojim se prvi put javno pojavila

Celebrities
Autor:
KO JE DEČKO MARIJE KILIBARDE ZA KOJEG SE PRIČA DA SE KRIJE I DA NE ŽELI DA JE OŽENI: Jednim potezom ućutkao sve zlobnike
Marija Kilibarda i Branislav Vučelić, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Marija Kilibarda je u vezi sa Branislavom Vučelićem skoro tri godine, ali po kuloarima se priča kako se njih dvoje kriju, te da on ne želi da je oženi, s obzirom da još uvek nisu stali na ludi kamen.

Ova govorkanja je su bila podstaknuta još više nakon skandala koji je izbio kada je Vedrana Rudan gostovala kod Marije i tom prilikom se obratila voditeljki rečima: "Od 25. godine do sada nisi našla nekog da te oplodi?"

S druge strane Marija nikad nije krila svoju veliku želju za decom.

Ipak, kada se sinoć pojavila na svečanom događaju u pratnji svog dečka, svi su mogli jasno da vide veliku ljubav izmenju nje i Branislava.

Marija Kilibarda
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Branislav je inače sin glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića. Pre Marije bio je u vezama sa mnogim beogradskim lepoticama.

Naime, Bane je do sada bio u vezi sa Anom Nikolić, ali i sa Sandrom Drašković poznatijom kao Sani Armani.

Ali svoju zavodničku prošlost je ostavio iza sebe onaj momenat kada je počeo da izlazi sa Marijom Kilibardom, a voditeljka je priznala da je u njemu našla i najboljeg prijatelja, te da joj je pomogao kada je prolazila kroz najteže psihičke probleme.

Podsetimo, Marija Kilibarda stavila tačku na brak sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem posle samo godinu dana braka.

1 / 9 Foto: ATA Images / Antonio Ahel
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs