PONOSNA SRPKINJA

KO JE BEOGRAĐANKA KOJA JE SKINULA SA TRONA ČAK I ANĐELINU DŽOLI PO LEPOTI? Stalno je na listi najzgodnijih žena na svetu

Na listi najlepših žena sveta našla se i jedna Srpkinja, a izgledom je, kako mnogi smatraju, nadmašila i čuvenu Anđelinu Džoli.

Celebrities
15:47h Autor:
KO JE BEOGRAĐANKA KOJA JE SKINULA SA TRONA ČAK I ANĐELINU DŽOLI PO LEPOTI? Stalno je na listi najzgodnijih žena na svetu
Ko je Srpkinja koja se nalazi na listi najlepših žena na svetu?, Foto: Printscreen Instagram / jennajenovich

Džena Dženović je potvrdia samo činjenicu da sz Srpkinje jedne od najlepših žena! Naime, ova Beograđanka se po drugi put nalazi na listi 100 najakraktivnijih dama na svetu, koju je sastavio magazin FHM. A da stvar bude još interesantnija, iza sebe je ostavila i Anđeline Džolii Kejt Apton.

Kada vidite njene slike na Instagramu, gde je prati preko 2 miliona ljudi, ova činjenica vam postaje i te kako jasna. Naime, Džena se do sada nebrojeno puta našla na naslovnicama časopisa Maxim, GQ, CKM, Esquire, a sajt Faveable ju je 2019. a onda i 2020. stavio na listu najzgodnijih žena na Instagramu na kojoj se, između ostalih, našla i manekenka Šanina Šajk.

Gotovo svakodnevno objavljuje provokativne slike na popularnoj mreži, a komentari hvale na račun njenog izazovnog izgleda se broje u stotinama hiljada. Ne krije činjenicu da zahvaljujući velikoj zajednici koja je prati zarađuje orgormne količine novca, mnogo više nego što joj donosi diploma sa fakulteta.

Ko je Džena Dženović čija je lepota osvojila svet?

Zgodna brineta rođena je u okolini Beograda. Ima još tri sestre od kojih je mlađa, a zajedno su u našoj prestonici odrastalae sve do njene šeste godine. Tada se najpre sa porodicom odselila za Nemačku, a potom 1999. u Ameriku, gde živi i dan-danas.

Ističe da je želju za uspehom nasledila od roditelja, da je u školi bila veoma zainteresovana za sport, te da je bila uspešan đak kao i da je završila Univerzitet u Arlingtonu u Teksasu.

Oprobala se i u organizaciji venčanja, a pre modelinga je bila i lajfstajl bloger. Uživa u luksuznim putovanjima i neretko ponosno ističe da je Srpkinja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs