"DOK JE SPAVALA UZEO SAM JOJ MERU ZA PRSTEN" Masimo je koristio svaku priliku da priča o ženi, s OVO je njihova tajna

Masimo Savić preminuo je u 61. godini, a tokom života najveća podrška mu je bila supruga Eni.

Celebrities
20:19h Autor:
"DOK JE SPAVALA UZEO SAM JOJ MERU ZA PRSTEN" Masimo je koristio svaku priliku da priča o ženi, s OVO je njihova tajna
Kako je Masimo Savić govorio o supruzi, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vest o smrti Masima Savića rastužila je mnoge. Pevač je umro u 61. godinu u Zagrebu od karcinoma pluća, a ove navode potvrdila je njegova porodica.

Kako je jednom izjavio porodica mu je bila na prvom mestu, a posebno mesto u njegovom srcu zauzimala je njegova supruga Eni.

‒ Ne može se dogoditi da moja supruga izađe iz kuće a da je nisam poljubio. To se ne sme dogoditi. Ja trčim za njom ako to nisam uradio. Ljudi zaboravljaju da bi nekome trebalo pokazati da ga vole, samo je jedna od izjava popularnog pevača o njegovoj partnerki.

Masimo nije krio koliko obožava svoju suprugu
Masimo nije krio koliko obožava svoju suprugu foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ena i ja trajemo toliko dugo, pre svega jer se mnogo volimo. Obožavam da sam pored nje i zbog toga uvek žurim da se vratim kući. Sa njom mi je najbolje. Imamo otvoren odnos, nikada nismo imali tajne i puno razgovaramo ‒ kaže Masimo.

Njihova ljubav trajala je više od dve decenije. Kada je čuo pesme koje je Eni, kao talentovani tekstopisac, uradila za Josipu Lisac, angažovao ju je za svoj album. Iz poslovne saradnje rodila se ljubav, a ubrzo posle venčanja u njihovu porodicu stigla je ćerka.

‒ Dok je spavala uzeo sam joj meru za prsten, otišao u grad i kupio verenički prsten. Kad sam se vratio kući, tek se bila probudila, a ja sam kleknuo pred nju i zaprosio je, ispričao je svojevremeno Masimo Savić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs