PRAVE DAME

DŽEJLA JE SVE POKORILA SVOJIM STASOM I GLASOM: A malo ko zna da su ove 2 lepotice koje osvajaju region NJENE SESTRE

Svi tri su talentovane i vrlo obrazovane mlade devojke

Celebrities
Autor:
DŽEJLA JE SVE POKORILA SVOJIM STASOM I GLASOM: A malo ko zna da su ove 2 lepotice koje osvajaju region NJENE SESTRE
Ko su prelepe sestre Džejle Ramović?, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Džejla Ramović, jedna od najboljih mladih pevačica na našim prosotrima, svojila je srca publike još 2014. kada se sa samo 12 godina pojavila u poznatom muzičkom takmičenju i sve oduševila raskošnim glasom. Od tada joj mnogi prognoziraju da će imati blistavu karijeru. Iza sebe do sada ima nekoliko pesama, od kojih je najveći hit "Ruine".

Pobednica prve sezone takmičenja "Neki novi klinci", kao i trinaeste sezone "Zvezde Granda" poznata je kao vrlo lepo vaspitana i skromna devojka, koja pleni i talentom ali i kulturom, te nema pitanja na koja ne bi mogla da odgovori, mada sama kaže da ne želi da preterano priča o svom privatnom životu. Preselila se u Šaniju gde je nastavila školovanje.

Kao i sve tinejdžerke, potajno je bila zaljubljena u člana benda „One Directioon“ Lusia Tomilsona, a kada bi mogla da se druži sa nekom holivudskom zvezdom, izabrala bi Selenu Gomez.

Međutim, pevačica ima i dve predivne starije sestre, koje su joj velika podrška u svemu što radi. Tajna lepote ove tri dame je u tome što su nenapadne i kulturne, trude se da budu negovane i da se zdravo se hrane, ali po prirodi nisu takve da vole da se nameći i preteruju u ispoljavanju fizičke crte.

Iako su se odlučile za nešto drugačiji put od najmlađe sestre, Šejla i Lejla podjednako su uspešne u pozivu koje su odabrale. Obe imaju ogroman broj patilaca na društvenim mrežama, a često snimaju i videe za Youtube.

Lejla je studirala na Ekonomskom fakultetu u Mostaru, dok je Šejla studirala na Fakultetu informacionih tehnologija u Sarajevu. Imaju dugogodišnje partnerra sa kojima odnedavno uživaju u srećnim su brakovima.

Svojevremeno, Šejla je otkrila da su se sve tri sestre ugledale na majku Editu, te u porodici praktikuju otvorene razgovore o svemu.

- Sve smo se nekako trudile da se ugledamo na nju, ali i jedna na drugu. Nikada nam nije rekla kako ćemo neke stvari raditi, niti nam je naređivala, već smo uvek otvoreno razgovarale o svemu. Više smo pratile mamu, gledale kako ona radi neke stvari, kako se ponaša, i onda smo i mi tako, jedna na drugu. Lejla i ja smo odgajale Džejlu kada je mama počela da radi. Ona je sada indentična mi. Nekad se iznenadim, osim što izgleda starije, ona toliko zrelo razmišlja za svoje godine - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs