REPER SE ZALJUBIO

KO JE PRELEPA MARIJA BALABAN, 12 GODINA MLAĐA RASTINA DEVOJKA: Studira na prestižnoj akademiji daleko van Srbije! (FOTO)

Otkako se razveo od pevačice Ane Nikolić Stefan Đurić vešto je krio svoje emotivne partnerke. O privatnom životu nije želeo da priča, ali ljubav se definitivno ne može sakriti.

Celebrities
Autor:
KO JE PRELEPA MARIJA BALABAN, 12 GODINA MLAĐA RASTINA DEVOJKA: Studira na prestižnoj akademiji daleko van Srbije! (FOTO)
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Naime, kako pišu domaći mediji, Rasta je u vezi sa 12 godina mlađom devojkom Marijom Balaban, a zaljubljeni par trenutno boravi u Hrvatskoj na moru.

Marija Balaban je Rastina nova devojka, s kojom reper trenutno odmara na hrvatskom primorju.

-Rasta je sa novom devojkom u Lovranu, tu su smešteni. Viđeni su baš ovde, a brzo se pročulo da je ovde sa novom devojkom. Ponašaju se kao zaljubljeni tinejdžeri - non stop se ljubakaju, slikaju, obilaze najlepše plaže ovde, a koliko sam primetio, biraju neka malo udaljenija, skrivenija mesta kako ne bi "boli oči" drugim turistima i nama, koji ovde živimo, rekao je izvor sa lica za Pink.rs i dodao:

-Čuo sam da su izabrali jedan od najskupljih smeštaja ovde, koji im nudi najveću privatnost. Uživaju i na bazenima i na plažama, a viđeni su i uveče u gradu - očekivano, u najskupljim su restoranima, jedu najkvalitetnije morske plodove i ispijaju vina - završava izvor.

Pozorište je njena druga kuća Inače, Marija je sa 15 godina napustila svoju rodnu zemlju i otišla u Austriju da studira glumu.

Pohađa univerzitet "Vienna's English Theatre Academy", pa je shodno tome pozorište njena druga kuća.

Pored glume, ona je popularna i na Tiktoku gde ima preko 80 hiljada pratilaca, kojima na šaljiv način prikazuje ponašanje jedne balkanske mame. "Nindža ratnica", kako je sebe nazvala na ovoj aplikaciji.

Tako je popularna na Instagramu gde je prati preko 12 hiljada ljudi. Marija često objvljuje atraktivne fotografije, dok joj pratioci na račun izgleda upućuju niz komplimenata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs