paparaco fotke

ZBOG FATALNE KOLUMBIJKE OSTAVIO JE ŽENU I MAJKU TROJE DECE: Sada se sa njom baškari na jahti! (FOTO)


Kraj je sezone i mnogi fudbaleri su požurili na godišnje odmore pošto će nova takmičarska godina početi nikad ranije usled odigravanja Svetskog prvenstva u Kataru, a mnogi od njih odabrali su egzotične destinacije.

Celebrities
Autor:
ZBOG FATALNE KOLUMBIJKE OSTAVIO JE ŽENU I MAJKU TROJE DECE: Sada se sa njom baškari na jahti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Među njima je i čilenaski fudbaler Arturo Vidal koji letuje na Formenteri i to u društvu svoje devojke fitnes modela iz Kolumbije Sonjom Isaz.

Uprkos tome što su na malom ostrvu - i što su iznajmili jahtu - njih su pronašli paparaci i zabeležil su njihove trenutke opuštanja u zanimljivim pozama.

Arturo Vidal
foto: Profimedia

Sunčali su se, kupali, , surfovali, pili koktele, ali i razmenjivali nežnosti...

Arturo Vidal
foto: Profimedia

Dobro je poznato da je zgodna Kolumbijka veliki fan teretane iz koje prosto ne izbija, tako da je rado pokazala svoje telo, iako nije znala da pozira fotografima.

Arturo Vidal
foto: Profimedia

Gde god da ode da igra sledeće sezone, sigurno će sa sobom povesti i svoj automobil od 500 evra, a koji se dopao i Sonji. Po svoju izabranicu došao je u skromnoj Fijat Pandi.

Inače, Arturo Vidal poznat po burnom životu i problematičnom ponašanju je kako se pisalo sa atraktivnom Sonjom prevario bivšu suprugu Mariju Terezu Matus sa kojom ima troje dece. Bili su u braku četiri godine.

Njegova nova devojka takođe je majka dvoje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs