TUGA

JEZIVA TRAGEDIJA U DOMU HELEN MIREN: Njegova iznenadna smrt je potpuno slomila! (FOTO)

Glumica je sa velikom tugom podelila vest, a za sve ima samo jednu molbu

Celebrities
Autor:
JEZIVA TRAGEDIJA U DOMU HELEN MIREN: Njegova iznenadna smrt je potpuno slomila! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pastorak Helen Miren i sin njenog muža Tejlora Hekforda, Rio Hekford je preminuo u 51. godini, a glumica je izjavila da joj je srce slomljeno ovom teškom tragedijom. Ona i muž su objavili zajedničko saopštenje za poštovaoce i medije, u kojem naglašavaju kako je Rio uvek bio pravi uzor plemenitosti.

"Mnogi ga sad oplakuju, ali mnogi i slave što su imali sreće da ga upoznaju", navodi se u njihovom saopštenju. Rio je bolovao od melanoma oka, veoma agresivnog karcinoma koji je smrtonosan ako se raširi na druge delove tela.

Zato Helen i Tejlor naglašavaju: "Molimo svakog ko ovo čita da ode na pregled očiju barem jednom godišnje. Takav pregled može da vas spase od ovog karcinoma."

Rio Hekford, Helen Miren
foto: Profimedia

Rio je, takođe, bio glumac, a od omiljenog kolege se opraštaju i mnoge druge popularne ličnosti Holivuda. "Bio je pravi titan dobrote, ljubavi, klase, hrabrosti. Bio je kul. Legenda", napisala je Rene Zelveger.

Melanom oka može da postoji bez ikakvih simptoma, a prve tegobe su gubitak perifernog vida, nešto slabiji vid u jednom oku ili smena senki i svetla, naročito u vidu talasastih linija. Svaku promenu i mrlju na oku obavezno treba da pregleda lekar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs