ZAŠTO SE OVO RADI UMETNICI?

UMETNICA NE PRESTAJE DA BUDE META: Konstrakta doživela još jednu neprijatnost - hakovane joj društvene mreže!(VIDEO)

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, Konstrakta, našla se ponovo u neprijatnoj situaciji jer su joj hakovani profili na društvenim mrežama.

Celebrities
18:50h Autor:
UMETNICA NE PRESTAJE DA BUDE META: Konstrakta doživela još jednu neprijatnost - hakovane joj društvene mreže!(VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube /rts zvanični sajt

Ovogodišnja pobednica takmičenja za Pesmu Evrovizije - Konstrakta još jednom se našla u veoma nelagodnoj poziciji, nakon što je odnela pobedu na takmičenju i time postala naša predstavnica u Torinu ove godine.

Njena numera već je izazvala buru komentara na društvenim mrežama i uveliko podelila naciju, po pitanju toga da li je pesma "umetnost i avangarda" ili "obično smeće", kako je naizvaju pojedini na društvenim mrežama.

Nakon bure komentara i novinskin napisa, sada je doživela još jednu neprijatnost - hakovani su joj profili na društvenim mrežama.

Konstrakta se tim povodom obratila video snimkom, koji je podelila na Instagram nalogu grupe “Zemlja Gruva”, čiji je bila dugogodišnji član.

Ona je u ovom klipu objasnila da su joj svi nalozi hakovani, pa je otkrila šta će tim povodom preduzeti.

Evo da vam se javimo, pošto smo mi jako veliki poznavaoci bezbednosti na internetu. Svi nalozi su hakovani, i možda je tako bolje. Navikla sam biti sama – rekla je Konstrakta, i dodala:

Probaćemo da vratimo naloge uz pomoć stručnjaka, a ako to ne uspemo, onda idemo ispočetka – za kraj je dodala pevačica.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs