Divno

U PORODICI SESTARA GOBOVIĆ DUPLO SLAVLJE: Velika proslava za malu princezu

Porodice sestara Gobović ovog vikenda imale su dvostruki razlog za slavlje – najmlađa ćerka Marije Gobović, Sara, napunila je godinu dana, a na rođendan je i krštena u Hramu Svetog Save

Celebrities
Autor:
U PORODICI SESTARA GOBOVIĆ DUPLO SLAVLJE: Velika proslava za malu princezu
Foto: Vladan Delić

Marija i Marina Gobović uspešne su na muzičkoj sceni, ali ističu da im je porodica uvek na prvom mestu i da im daje vetar u leđa. Obe su brižne i požrtvovane majke: Marina ima dvoje dece – osmogodišnjeg Janka i četvorogodišnju Katarinu, a Marija ima Sofiju (10), Stefana (6) i Saru, koja je upravo napunila godinu dana.

Velika i vesela porodica ove nedelje imala je poseban razlog za slavlje – na Sarin prvi rođendan, upriličili su njeno krštenje u Hramu Svetog Save, a devojčicu je krstio vladika Stefan Šarić.

Sestre Gobović
foto: Vladan Delić

- Atmosfera je bila izuzetno svečana i emotivna. Za ovaj hram nas vežu divne uspomene. U januaru smo imale čast da tu pevamo, na svečanosti kojoj su prisustvovali i patrijarh Porfirije i vladika Stefan, koji je sada krstio Saru – ponosno kaže Marija.

Sarina kuma na krštenju je bila Irena Ostrouška, supruga venčanog kuma Marijinog muža Bojana, koji su zbog ovog svečanog čina doputovali iz Beča, gde žive.

Sestre Gobović
foto: Vladan Delić

Nakon krštenja, u svečanoj sali hotela „Moskva“, održana je proslava kojoj su prisustvovali članovi porodice i prijatelji.

- Neizmerno sam srećna i ponosna na Saru, koja se ponašala kao prava mala dama i uživala što je u centru pažnje. Deca su nam, kao i nas dve, jako složna, svi su vezani jedni za druge, vole se i uživaju da provode vreme zajedno, pa su i krštenje i proslava rođendana protekli u najboljem redu, uz mnogo radosti, veselja i pesme – kaže Marija Gobović.

U skladu sa svojim uverenjima i vaspitanjem, bliznakinje Gobović iskreno neguju tradiciju i porodične vrednosti, a deo svojih emocija utkale su i u pesmu „Srbija“, za koju su nedavno dobile i specijalno priznanje za najbolju muzičku numeru posvećenu Republici Srbiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs